Opleidingen details Vereniging Maatschappelijk Werk Nefrologie (VMWN)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Najaarssymposium VMWN 2019 (ID nummer: 370245)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Geaccrediteerde deskundigheidsbevordering Maatschappelijk werk5,525-10-2019 t/m 24-10-2020

Na de lunch hebben we twee sprekers die ons meenemen in ervaringen vanuit patiëntenperspectief  en handvatten geven over hoe we ons werk goed kunnen doen en daarnaast tips en adviezen geven over professioneel handelen.
Een van de sprekers is psycholoog, trainer en tevens een ervaringsdeskundige op het gebied van nierziekte, Monique Samsen. Monique heeft zelf gedialyseerd. En enkele jaren geleden een niertransplantatie ondergaan. Zij werkt al jaren als psycholoog en verzorgt ACT cursussen. 
Haar presentatie zal gaan over handreikingen bij ons werk vanuit ACT [Acceptance and Commitment Therapy]. Ook zal er ruim aandacht zijn voor de ervaringen en behoeften vanuit de patiënt over de begeleiding vanuit maatschappelijk werk.

De andere spreker is Dr. Margaretha van Eeden, werkzaam als coach, trainer en docent. Margaretha zal een presentatie houden over professioneel handelen onder druk. Hoe houd je in lastige situaties de regie over wat je denkt, voelt en doet?
 

Beroepsgroep
Register Maatschappelijk werk
 
Nee
 Maatschappelijk werk
HoofdniveauSubniveauSub-subniveau
SectorenZorgZiekenhuiszorg
Thema'sThema'sZingeving
Tijd9:30 - 16:30
LocatieBussum (NL) (Toon kaart)

De Vereniging Maatschappelijk Werk Nefrologie (VMWN) is een vereniging voor maatschappelijk werkers die werkzaam zijn in dialyse- en transplantatiecentra.
Het doel van de vereniging is de psychosociale hulpverlening aan patiënten met een chronische nierziekte te optimaliseren. De vereniging behartigt de belangen van haar leden. Buiten de vereniging is zij de vertegenwoordiger van de groep maatschappelijk werkers nefrologie.

 

Jeroen Boschlaan 68
5056 CX
Berkel-Enschot
013-5335392
Selecteer een bestand aub.