Opleidingen details Margreet van Roest organiseert en regelt

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Jubileum Symposium LVMP (ID nummer: 369821)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Specialismen Gezondheidszorgpsycholoog827-9-2019 t/m 26-9-2020

Medische aandoeningen hebben invloed op het psychisch functioneren van mensen. En niet alleen van mensen zelf, maar ook van hun familie, van hun kinderen, hun ouders, hun partners, hun broers en zussen. Medische aandoeningen hebben ook invloed op onze maatschappij. Dat vraagt om psychologie die samen met geneeskunde en andere disciplines optrekt om de gezondheid van mensen te versterken.

Op weg naar 2030 zal de medische psychologie steeds meer onlosmakelijk verbonden zijn met de somatische zorg, het onderwijs en het onderzoek.

Bij dit congres staat de medische psychologie als academische discipline centraal, met blik op de toekomst.

Hoogleraren medische psychologie presenteren hun onderzoek, uitgedaagd door ervaren clinici en patiënten om de link tussen research en klinische praktijk centraal te stellen. Met oog op 2030: de rol van de medische psychologie in de zorg van morgen, vanuit onze kennis en kunde van nu.

Vooraanstaande wetenschappers en clinici uit de medische psychologie zullen in een presentatie van 10 minuten, een pitch verzorgen over de nieuwste inzichten vanuit hun onderzoek die het meest relevant zijn voor de klinische praktijk van nu en/of van morgen. Pitches worden gepresenteerd in 3 thema’s: ‘chronische ziekte’, ‘gezondheid en gedrag’ en ‘gezondheid en omgeving’. De pitches worden per thema gevolgd door een discussie met de zaal waarbij de klinische toepassing voor nu en voor morgen centraal staat. In de vorm van een panel zullen vertegenwoordigers uit de klinische praktijk en uit patiëntenorganisaties de discussie aanzwengelen.

Wij starten om 9.30 uur met een keynote van beleidsmaker/politicus Rens Raemakers en het middagprogramma wordt ingeleid door Heleen Post van de Patiëntenfederatie.

 Verbredend
 Verdiepend
100
150
ja
 Nee
 Nee
Hoofdniveau
Jeugd
Volwassenen
Ouderen
Tijd9:00 - 18:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Margreet van Roest organiseert en regelt zet zich in om van, vooral medische congressen een succes te maken. Inhoudelijk worden de congressen georganiseerd door een programmacommissie cq organisatorisch comité. Qua logistieke organisatie kan deze commissie steunen op M.organiseert.

M. organiseert heeft jaren ervaring met het organiseren van congressen. Voorheen onder de naam DavosSchool. Nu onder Margreet van Roest organiseert en regelt. (overigens is DavosSchool 4.0 een merknaam die Margreet behouden heeft en die een enkele keer ook nog zo gebruikt zal worden).

Margreet van Roest organiseert en regelt is betrokken bij congressen voor o.a. longartsen, kinderartsen, psychologen, longverpleegkundigen en huisartsen. Een aantal congressen spelen zich af rondom het Nederlands Astmacentrum in Davos. Anderen worden 'gewoon' in Nederland gehouden. Naast (meerdaagse) congressen organiseren we ook kleine scholingen, masterclasses, workshops e.d. allemaal volledig op maat.

Beeklaan 15
6869 VG
Heveadorp
0655699566
Selecteer een bestand aub.