Opleidingen details Margreet van Roest organiseert en regelt

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Jaarcongres V&VN-reumatologie (ID nummer: 369788)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing verpleegkundig specialisten522-11-2019 t/m 21-11-2020

Reumazorg, meer dan medicijnen?
Jazeker, reumazorg is meer dan medicijnen en niemand weet dat beter dan jullie, de professionals in de reumatologie. Tijd voor een interessante update!
Dit jaar staat ons najaarscongres geheel in het teken van leefstijl.
22 november a.s. verwelkomen wij in Nijkerk een aantal deskundige sprekers die ons meenemen in de wereld van voeding, eHealth, bewegen, gedragsverandering, zelfmanagement en ontspanning.
In zowel plenaire sessies, als workshops gaan we aan de slag met deze onderwerpen

 Deze scholingsactiviteit is geschikt voor Verpleegkundig Specialisten
Congres of symposium
45
Tijd9:00 - 16:30
LocatieNijkerk (NL) (Toon kaart)

Margreet van Roest organiseert en regelt zet zich in om van, vooral medische congressen een succes te maken. Inhoudelijk worden de congressen georganiseerd door een programmacommissie cq organisatorisch comité. Qua logistieke organisatie kan deze commissie steunen op M.organiseert.

M. organiseert heeft jaren ervaring met het organiseren van congressen. Voorheen onder de naam DavosSchool. Nu onder Margreet van Roest organiseert en regelt. (overigens is DavosSchool 4.0 een merknaam die Margreet behouden heeft en die een enkele keer ook nog zo gebruikt zal worden).

Margreet van Roest organiseert en regelt is betrokken bij congressen voor o.a. longartsen, kinderartsen, psychologen, longverpleegkundigen en huisartsen. Een aantal congressen spelen zich af rondom het Nederlands Astmacentrum in Davos. Anderen worden 'gewoon' in Nederland gehouden. Naast (meerdaagse) congressen organiseren we ook kleine scholingen, masterclasses, workshops e.d. allemaal volledig op maat.

Beeklaan 15
6869 VG
Heveadorp
0655699566
Selecteer een bestand aub.