Opleidingen details Mark Two Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Het Verpleegkundig College Wondzorg en Dermatologie (ID nummer: 369244)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing verpleegkundig specialisten520-9-2019 t/m 19-9-2020

Dit jaar gaat het Verpleegkundig College Wondzorg over problemen van dermatologisch aard. Problemen die veel voorkomen bij patiënten met wonden maar door ons zorgverleners niet altijd als zodanig herkend worden. De hoogste tijd dus voor een kennisupdate over huidziekten!

We gaan het bijvoorbeeld hebben over het signaleren en behandelen van huidkanker omdat er in Nederland elk jaar zo’n 50.000 patiënten bijkomen. Grote kans dat je bij de verzorging van patiënten wel eens een verdacht plekje ziet. Ook de verschillende soorten infectieziekten van de huid worden met je doorgenomen en natuurlijk wat je er tegen kunt doen. Daarnaast leer je hoe jij de patiënt kan helpen om de vicieuze ‘jeuk-krab-jeuk’ cirkel te doorbreken? Chronische jeuk is namelijk de meest voorkomende dermatologische aandoening bij ouderen.

En je kunt een les volgen over psychodermatologie (patiënten die als gevolg van een vaak chronische huidaandoening psychiatrische stoornissen of psychologische problemen ontwikkelen zoals een depressie of acceptatieproblematiek) of etnische dermatologie (over de verzorging van de huid van mensen die geen Europese afkomst hebben). Alle reden dus om je aan te melden voor deze nieuwe editie van
het Verpleegkundig College Wondzorg over dermatologische aandoeningen.

 Deze scholingsactiviteit is geschikt voor Verpleegkundig Specialisten
Congres of symposium
225
Tijd09:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Door Mark Two Academy worden innovatieve nascholingsconcepten ontwikkeld en georganiseerd voor huisartsen, specialisten en voor vele andere medische zorgprofessionals.  Daarbij geldt de kennisbehoefte als leidraad. Een aantal van onze programma's worden gerealiseerd op basis van een 'educational grant' van farmaceutische bedrijven. Een groot deel wordt door ons zelf geinitieerd.

Daarnaast zijn we de uitgever van sponsored media, zoals nieuwsbrieven, boekproducties en cd-roms voor medische doelgroepen.

Speelkamp 22
3831 AK
Leusden
Postbus 358
3830 AK
Leusden
033-4345730
Selecteer een bestand aub.