Opleidingen details KNMT

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

KNMT Academy - Een klagende patient? Houd de regie (ID nummer: 369201)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ punten per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing2,519-11-2019 t/m 18-11-2020

Na je afstuderen beschik je over een ruime hoeveelheid actuele kennis en kunde om invulling te geven aan het vervolg van je carrière. Je handelt volgens de professionele standaard, je bent vriendelijk en het gevolg laat zich dan ook voorspellen: allemaal tevreden patiënten.

Zo gaat het gelukkig ook meestal. Maar het kan ook mis gaan. De patiënt is niet tevreden en samen kom je er niet uit. Er wordt een klacht tegen je ingediend. Wat dan?

Klachtenfunctionaris Stan Banus neemt tandartsen tijdens deze sessie mee door de verschillende fasen van ontevredenheid naar uiteindelijk het indienen van een klacht. Ook bespreekt hij hoe je klachten kunt voorkomen en verhelpen. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die meer inzicht wil hebben in de verschillende fasen van ontevredenheid van een patiënt en welke stappen deze patiënt kan ondernemen. Maar ook voor tandartsen die willen weten welke rol ze zelf kunnen spelen bij ontevredenheid, om zo een klacht te kunnen voorkomen.

Stan Banus
Bestand 
Programma Klachten.docx73 KB
10
50
Niet KNMT leden betalen Eur 145,-
Hoofdniveau
Praktijkvoering

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De vereniging ondersteunt haar leden bij alle niet-klinische aspecten van hun werk en behartigt hun belangen én die van hun patiënten. De KNMT heeft ruim 10.000 leden en is gevestigd in Utrecht.

De KNMT Academy ondersteunt tandartsen en tandartsspecialisten bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. Ze richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Met bijvoorbeeld cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit. De KNMT Academy is onderdeel van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland.

Orteliuslaan 750
3528BB
Utrecht
Postbus 4141
3502 HC
Utrecht
030-6076298
Selecteer een bestand aub.