Opleidingen details Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Tapen en bandageren: een méérwaarde in de sport en voor iedereen haalbaar! (ID nummer: 369106)
 (2) 

beoordeling per persoon

 11-11-2019
Goed gedaan, enkel te weinig tijd om in te oefenen, maar ik snap dat dit moeilijk is met beperkte tijd. Echter filmpjes die we doorgestuurd krijgen zijn een grote meerwaarde.
 31-10-2019
Leuke cursus met veel variatie!
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch1026-10-2019 t/m 31-12-2019

Vakkundig tapen en bandageren ligt binnen éénieders mogelijkheden. Enige voorwaarde is het correct schetsen van de context waarbinnen deze technieken worden gehanteerd.

Deze cursus wenst op een duidelijke en correcte manier de deelnemers te informeren over de mogelijkheden van taping en bandagering in de sport.

Inhoudelijk worden eerst de noodzakelijke ‘spelregels’ kort overlopen en vervolgens wordt direct gestart met de praktische uitvoering  (demonstratie en zelf in te oefenen). Zowel niet elastische als elastische materialen worden gebruikt, evenals de populaire kleurentapes (type kinesio e.d.).

Na inschrijving zal u persoonlijk worden gevraagd binnen welke context u taping wenst te gebruiken én welke toepassingen u bij voorkeur aan bod wenst te zien komen tijdens de cursus zelf.

Doelgroep: studenten en afgestudeerden  Bewegings- en Revalidatiewetenschappen, (sport)geneeskunde, sportverzorgers, trainers, …,  iedereen op zoek naar een sportieve meerwaarde.

Styn Vereecken

https://faber.kuleuven.be/nl/pv/kalender/tapen20191026
5
100
 
Tijd09:30 - 16:00
LocatieLeuven (BE) (Toon kaart)

 Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen
 (2224) 

Aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven worden verschillende opleiding aangeboden die u via onze permanente vormingswebsite kan raadplegen.

KU Leuven - Diensten FaBeR Permanente Vorming Tervuursevest 101 bus 1501
3001
Heverlee
016/329182
Selecteer een bestand aub.