Opleidingen details Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Veranderforum Eerstelijnszone Westhoek: hoe verder naar een geïntegreerde multidisciplinaire samenwerking (ID nummer: 369014)
 (1) 

beoordeling per persoon

 23-9-2019
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Ethische, socio-economische en organisatorische aspecten (max 14 NE per jaar)510-9-2019 t/m 31-12-2019

Multidisciplinaire avond waarbij de zorgraad zal gestemd worden en er multidisciplinair samengezeten wordt rond de toekomst van de eerstelijnszone Westhoek.

Sven Pieters
Ann Van Wanzeele
2,5
0
 
 
Tijd20:00 - 23:00
LocatieOnbekend

Tijd20:00 - 22:30
LocatieOnbekend

 Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen
 (149) 
Het LMN Centraal West-Vlaanderen (LMN CWV) beslaat het gebied van 5 huisartsenkringen, die zich associëren met elkaar via vzw Alphahak en de 3 Samenwerkingsinitiatieven Eerste Lijnsgezondheidszorg (SEL) in Centraal-West-Vlaanderen. Deze samenwerking zorgt voor een goede regionale samenhang, een grote dynamiek en een uniforme - maar toch lokaal aangepaste - werkwijze. LMN Centraal West-Vlaanderen richt zich daarenboven niet enkel op de zorgtrajecten. Het LMN wil haar expertise en netwerk ten volle benutten om ook lokalere projecten een kans te geven. Deze projecten handelen steeds rond multidisciplinaire samenwerking in de chronische zorg voor mensen. Afhankelijk van de noden en opportuniteiten zijn deze projecten op gemeentelijk niveau, niveau van de huisartsenkring of zelfs op het niveau van meerdere huisartsenkringen.
Hippoliet Spilleboutdreef 34
8800
Roeselare
051 208 207
Selecteer een bestand aub.