Opleidingen details Medilex BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Terugkomdagen Stop to practice (ID nummer: 368815)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3717-10-2019 t/m 16-10-2020

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus Stop to practice en alleen toegankelijk voor deelnemers aan de 7-daagse basiscursus Stop to Practice.

Als medisch specialist draagt u de grote verantwoordelijkheid voor goede zorg voor uw patiënt. U functioneert daarom op het toppen van uw kunnen en dit brengt risico’s met zich mee. Een combinatie van mondige patiënten, hoge administratielast en gebrek aan sociale steun vormen een extra belasting voor uw persoonlijke gezondheid.

Voor het leveren van de beste kwaliteit van zorg zijn veerkracht en bevlogenheid essentieel. Stelt u uw eigen gezondheid echter wel genoeg centraal? Heeft u oog voor uw mentale fitheid, flexibiliteit en balans? En hoe verbetert u uw eigen mentale gezondheid en ondersteunt u uw collega’s?
Tijdens deze vervolgcursus wordt gereflecteerd op de ontwikkelingen van de deelnemers na de basiscursus, en worden daarnaast twee nieuwe thema's aangesneden en verdiept, te weten:

Dag 1: Mindfulness in uitdagende communicatiesituaties met bewaken van eigen grenzen

Dag 2: Omgaan met Lijden, Rouw en Sterven in de arts-patiëntrelatie

Ook tijdens deze cursus staan de drie werkvormen centraal: aandacht- & concentratietraining, narrative medicine en appreciative inquiry. 

 

(Meerdaagse) Nascholing
 
895
LocatieZeist (NL) (Toon kaart)
Bijeenkomsten
 Algemene scholing cluster 1,2 en 3DatumTijd
Mindfulness in uitdagende communicatiesituaties met bewaken van eigen grenzen417-10-201910:00 - 16:00
Omgaan met Lijden, Rouw en Sterven in de arts-patiëntrelatie412-12-201910:00 - 16:00

Medilex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen en cursussen op het gebied van zorg, onderwijs en welzijn. Door de onafhankelijke werkwijze van Medilex varieert het aanbod studiedagen van complexe beleidsmatige vraagstukken tot oplossingen voor de werkvloer.

Missie:
Medilex organiseert kennis om professionals beter hun dagelijkse werk te laten doen.

Visie:
Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers onze programma’s ervaren als direct toepasbaar, interactief en actueel. Medilex organiseert kennis – onafhankelijk, deskundig en met oprechte aandacht:

  • Onafhankelijk – onze programma’s worden onafhankelijk, in eigen beheer, samengesteld zonder sponsoring of in opdracht van derden. Thema’s worden van meerdere kanten belicht waardoor de deelnemer zich een objectief beeld kan vormen.

  • Deskundig – dankzij onze organisatorische én inhoudelijke deskundigheid ontwikkelen wij kwalitatief hoogwaardige programma's.

  • Oprechte aandacht – wij zijn betrokken en benaderen met oprechte aandacht deelnemers, sprekers en elkaar. 

Wij streven ernaar met behulp van de input van sprekers en deelnemers onze programma's voortdurend te verbeteren. 

 

De Dreef 2
3706 BR
Zeist
Postbus 289
3700 AG
Zeist
(030) 69 33 88 7
Selecteer een bestand aub.