Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

ESMO in ORANJE 2019 (ID nummer: 367732)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing interne geneeskunde228-9-2019 t/m 27-9-2020

Na het succes van onze Oranje-avonden bij andere specialismen, nodigen we dit jaar alle Nederlandse ESMO-deelnemers uit voor een ORANJE blik op de meest actuele oncologie-onderwerpen. Een interactieve en informatieve bijeenkomst vóór en dóór Nederlandse oncologen rondom het thema: Immuuntherapie in de ‘nieuwe’ indicaties, onder voorzitterschap van prof. Winald Gerritsen.

Informeel, inhoudelijk en interactief
Combineer een scherpe analyse met een knipoog en u hebt een beschrijving van ESMO in ORANJE. Deze unieke bijeenkomst biedt de gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen voor ons eigen land te bespreken, zowel in lezingen als informeel tijdens het diner en bij de borrel.

Onderwerpen en sprekers

- Prostaatcarcinoom: Prof. dr. Winald Gerritsen, oncoloog, Radboudumc Nijmegen

- Mammacarcinoom: Dr. Marleen Kok, oncoloog, AVL-NKI Amsterdam

- Coloncarcinoom: spreker volgt

 

 

(Mini)symposium
0
Hoofdniveau
medische oncologie
Tijd18:00 - 22:00
LocatieBarcelona (ES) (Toon kaart)
OpmerkingenVanwege de NVMO avond op 28-sept, hebben we onze avond verzet naar 29-sept

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38
Selecteer een bestand aub.