Opleidingen details De School voor Transitie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Secure Base Coachen, Professioneel begeleiden bij transitie (ID nummer: 367703)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Levensbeschouwing en Spiritualiteit316-9-2019 t/m 15-9-2020
Persoon en werk216-9-2019 t/m 15-9-2020
Vakbekwaamheid1016-9-2019 t/m 15-9-2020

In deze tiendaagse opleiding staan we stil bij de rol van Secure Bases op de levenslijn van de cliënt en onszelf. Een Secure Base is een persoon die, of een plaats, doel of object dat een gevoel van bescherming, veiligheid en zorg verschaft. Het is tegelijkertijd bron van inspiratie en energie zodat we op onderzoek kunnen gaan, uitdagingen aannemen en risico’s durven nemen.

Je leert in deze opleiding hoe je een Secure Base voor je cliënten wordt vanuit verbinding, intimiteit en kwetsbaarheid, ook vanuit zicht op je eigen Secure Bases.

Vanuit deze basis begeleid je cliënten bij het onderzoeken en inzetten van hun eigen keuzevrijheid. In het beschikbaar maken van veerkracht ondersteun je cliënten door blokkades (‘gijzelingen’) onder ogen te komen en op te heffen. Zo leren cliënten zich op hun beurt te verbinden met (nieuwe) Secure Bases en zichzelf als Secure Base te ontmoeten.

De opleiding Secure Base Coachen, Professioneel begeleiden bij transitie, geeft zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als begeleider te werken vanuit verbinding en hechting. Je maakt je interventies eigen die jouw cliënt weer helpen om de persoonlijke transitie vorm te geven vanuit autonomie en veerkracht.

Jakob van Wielink en Anne Verbokkem-Oerlemans
87
Tijd9:30 - 17:00
LocatieHuissen (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 17:00
LocatieHuissen (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 17:00
LocatieHuissen (NL) (Toon kaart)

Wij begeleiden organisaties, hun leiders, medewerkers en professioneel begeleiders in het worden van een secure base: een plek waar het plezierig is om te werken en te leren en waar je wordt uitgedaagd het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Dat zijn high performance omgevingen waar de individuele, team- en organisatiedoelen worden overtroffen.

Voor ons zijn verbinding en dialoog sleutelwoorden. Alle duurzame groei en noodzakelijke verandering ontstaan door verbinding met jezelf, je waarden, drijfveren en talent en met de voortdurend veranderende wereld om je heen. Deze groei en verandering noemen wij transitie.

De School voor Transitie is dé expert die de wereld van persoonlijke groei en leiderschap samenbrengt met de praktische werkelijkheid van elke dag. Onze manier van werken? Verdieping waar dat mogelijk is, vertraging waar dat nodig is, versnelling waar het kan en altijd vanuit respect en betrokkenheid bij de business en organisaties waarvoor we werken en waarvan wij de taal spreken.

Stadsdam 1
6851 AH
Huissen
Stadsdam 1
6851 AH
Huissen
0263020000
Selecteer een bestand aub.