Opleidingen details Luce. Tilburg School of Catholic Theology

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Spelen met zin (ID nummer: 367514)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Vakbekwaamheid17,513-1-2020 t/m 12-1-2021

In vijf bijeenkomsten zal het spel Tussen zon en maan. Dialoogspel over ervaringen tussen chaos en schoonheid zo worden geïntroduceerd dat deelnemers in staat zijn om het spel in hun eigen praktijk te gebruiken.

Verder leren deelnemers het onderliggende dialoogmodel in te bedden in de praktijk van pastoraat, geestelijke verzorging en levensbegeleiding, met aandacht voor onder meer narrativiteit en de kracht van verbeelding.

Ook leren deelnemers het concept van ‘ontregelende ervaringen’ te duiden vanuit levensbeschouwelijk perspectief, met aandacht voor de spiritualiteit van religies en levensbeschouwingen.

De leergang omvat 5 bijeenkomsten van elk 2 dagdelen, en heeft een totale omvang van 84 uur (3 ECTS). Elke bijeenkomst vraagt om een inhoudelijke voorbereiding (o.m. literatuur). De eindopdracht bestaat in een reflectieverslag waarin de verschillende deelopdrachten en de effecten daarvan op het eigen professionele functioneren worden opgenomen en bereflecteerd.

dr. Sjaak K├Ârver (Tilburg School of Catholic Theology) en prof. dr. Christa Anbeek (VU Amsterdam)
50
Bestand 
Spelen met zin.pdf60 KB
Tijd10:00 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Luce is de instelling voor valorisatie en post-academisch onderwijs van de School of Catholic Theology van de Universiteit van Tilburg.

Nieuwegracht 61
3512 LG
Utrecht
0031 13 466 3827
Selecteer een bestand aub.