Opleidingen details Nationaal Trainingscentrum voor echgorafie (NT-e)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Opleidingsdag tendinopathie├źn van de onderste extremiteit (ID nummer: 367338)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie9 

Doelgroep

Deze tendinopathiedag onderste extremiteit is bedoeld voor fysiotherapeuten die zich in de praktijk bezighouden met de diagnostiek en behandeling van peesgerelateerde klachten van de onderste extremiteit. Deze opleidingsdag is toegankelijk voor alle fysiotherapeuten die zich hierin willen ontwikkelen. Ervaring of het gebruik van echografie, shockwavetherapie of percutane elektrolyse in de praktijk is geen vereiste om deel te nemen.

Doel van de opleiding

Wanneer kiezen we voor isometrische, excentrische of isotonische oefeningen voor de behandeling van achillespees tendinopathie? Combineren we dit samen met shockwavetherapie of niet? Tijdens deze opleidingsdag zal het hele spectrum rond diagnostiek en behandeling van tendinopathieën van de onderste extremiteit besproken worden. Van anamnese en onderzoek tot aan de keuze voor een oefenprogramma en/of het gebruik van een regeneratieve behandelmethode.

De opleiding bundelt alle huidige evidentie en diverse expert opinions en maakt er een zeer klinisch relevante dag van. De kennis en kunde die je deze dag opdoet kun je direct gebruiken in de praktijk.

Vakinhoudelijke Scholing (cursus of opleiding)
Hoofdniveau
Musculo Skeletaal onderste extremiteiten
Sportfysiotherapie
Tijd10:00 - 17:30
LocatieVianen (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieVianen (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieVianen (NL) (Toon kaart)

In het Nationaal Trainingscentrum echografie worden opleidingen voor fysiotherapeuten aangeboden. Zoals de naam al doet vermoeden biedt het NT-e diverse musculoskeletale echografie opleidingen, op diverse niveau's; van instapniveau tot gevorderden tot experts.
Laanakkerweg 2b
4131 PA
Vianen
0347 745050
Selecteer een bestand aub.