Opleidingen details Enraf-Nonius B.V.

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Masterclass (advanced) echografie Knie (level 2) (ID nummer: 366859)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie827-9-2019 t/m 26-9-2021

Masterclass Echografie Knie

Na het volgen van de Masterclass echografie Knie [level 2] kunt u een gedegen en specifiek diagnostisch onderzoek van de knie uitvoeren door middel van echografie.

Deze scholingsactiviteit is een verdieping op de basiscursus en daarmee een verdieping van de echografische diagnostiek van de knie. Hier zullen de basis probeposities uit de basiscursus herhaald worden en uitgebreid met specifieke, nieuwe posities. Alle structuren rondom de knie zullen op een specifieke manier door middel van echografie in kaart gebracht worden en vervolgens gerelateerd aan de diagnostiek van de knie. Er zal ingegaan worden op zowel de artrogene, myogene en neurogene structuren.

Daarnaast wordt er ingezoomd op de anatomie en het oefenen van verschillende probeposities, waar extra aandacht zal zijn voor de startpositie en scantechnieken, om zodoende een optimaal beeld te verkrijgen. Zo zal de cursist aan het einde van deze scholingsactiviteit een uitgebreid en specifiek diagnostisch onderzoek van de knie kunnen uitvoeren door middel van echografie.

Vakinhoudelijke Scholing (cursus of opleiding)
Hoofdniveau
Musculo Skeletaal onderste extremiteiten
Overig
Tijd10:00 - 18:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 18:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 18:00
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Cursusaanbieder en leverancier van apparatuur voor Muskuloskeletale echografie, Shockwave en Percutaneous Needle Electrolysis voor fysiotherapeuten en (sport) artsen.

Vareseweg 127
3047 AT
Rotterdam
Postbus 12080
3004 GB
Rotterdam
010-2030666
Selecteer een bestand aub.