Opleidingen details Hippocrates Medical Services

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Aorta Symposium - ’Acute Thoracale Aorta Pathologie. Open, hybride, endovasculair’ (ID nummer: 366596)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Heelkunde vakinhoudelijk (geen refereerbijeenkomsten)56-12-2019 t/m 6-12-2020

De behandeling van thoracale aorta pathologie vereist een multidisciplinaire aanpak. Naast open chirurgie, ontwikkelen de endovasculaire interventie mogelijkheden zich snel. Om die reden is in 2015 gestart met het jaarlijks Aorta Symposium.

Alwaar in aanwezigheid van ál de betrokken disciplines lezingen worden verzorgd door experts uit de verschillende Nederlandse centra, doorspekt met casuïstiek.

De ruimte voor uitgebreide discussie, in een open sfeer met aandacht en respect voor ieders expertise en zienswijze, resulteert in een soort van groot opgezet Multi-Disciplinair Overleg.

In het 5e Aorta Symposium staat de ‘Acute Thoracale Aorta Pathologie’ centraal.

Een intramuraal hematoom of dissectie. Identiek, of zijn er belangrijke verschillen? Hoe en wat (eerst), bij malperfusie? Een aorta ruptuur door trauma, aneurysma, of dissectie. En dan? Wat zijn eigenlijk de juridische consequenties, wanneer buiten de gebaande paden om een leven wordt gestreden? Overwegingen die al complex zijn in electieve setting, laat staan (per)acuut. Zowel indicatie, maatvoering en planning, als uitvoering zullen worden besproken door ervaren collegae en toegelicht met illustratieve casus.

Het is mij daarom een genoegen u uit te nodigen voor het eerste lustrum van het Aorta Symposium, met een programma interessant voor onder meer cardio-thoracaal chirurgen, vaatchirurgen, cardiologen, en radiologen.

(Mini)symposium
255
Inschrijfgeld
Vroegboeken en betalen (tot 3 weken tevoren): € 225,-
Standaardprijs: € 255,-
Hoofdniveau
Algemene Heelkunde
Vaatchirurgie
Traumatologie
Tijd9:00 - 16:00
LocatieDoorn (NL) (Toon kaart)

Hippocrates Medical Services geeft advies en neemt de volledige organisatie van medische symposia en trainingen uit handen.

Hippocrates Medical Services heeft als doel ‘Sharing Medical Practice’ door middel van het organiseren van kleinschalige onafhankelijke en geaccrediteerde symposia, trainingen en bijeenkomsten volgens de Gedragscode Medische Hulpmiddelen en de Code Geneesmiddelen Reclame. Deze events zijn gericht op specifieke en gelijkgestemde doelgroepen met eenzelfde behoefte tot kennis uitwisseling. Zie voor meer info: www.hippocratesmedicalservices.nl

Kersweg 49
3958 BB
Amerongen
06-50263762
Selecteer een bestand aub.