Opleidingen details Sickmann Congres Organisatie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

2e Soirée Inflammable (ID nummer: 366550)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing interne geneeskunde217-9-2019 t/m 16-9-2020

Geachte collega,

Na een zeer succesvolle 1e Soirée inflammable nodigen wij u graag uit voor de2e Soirée inflammable, een bijeenkomst voor alle artsen met interesse in inflammatie, infectie en het immuunsysteem. Bij deze besprekingen worden discipline-overstijgende lezingen gehouden aan de hand van klinische casuïstiek, met als deler een infectieziekte en/of onderliggend immunologisch beeld, variërend van immuundefficiënties tot autoinflammatoire syndromen en infectieziektes, zoals HIV.

Na een lichte maaltijd zal prof.dr. Pim de Jong ingaan op beeldvorming in immunologie en infectieziekten. Prof.dr. Jaap van Laar neemt u mee in de ontwikkeling van systemische auto- immuunziekten.

Na de pauze zal Dr David Overbosch een lezing houden over de geschiedenis van infectieziekten. Aansluitend zullen vier AIOS uit de regio casuïstiek met u delen, zoals u dat ook gewend was van het Klinisch Immunologisch Forum. Wij hopen u dinsdagavond 17 september te mogen begroeten in de Gertrudis Kapel van Congres- en vergadercentrum in de Driehoek te Utrecht.

Met collegiale groet

Met collegiale groet
Dr. M. Limper en Dr. J.J. Oosterheert, UMC Utrecht

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR)
(Mini)symposium
0
Hoofdniveau
algemene interne geneeskunde
allergologie/klinische immunologie
infectieziekten
Tijd18:00 - 21:45
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Sickmann Congres Organisatie beschikt over ruime ervaring ten aanzien van de inhoud, onderwijskundige aspecten en uitvoering van hoogwaardige medische nascholingsprogramma’s op het gebied van deskundigheid, vaardigheid en communicatie. Ons motto: van spreker tot servet, van uitnodiging tot evaluatie, Sickmann Congres Organisatie helpt u bij de organisatie.

Raasdorperweg 20
1175 KW
Lijnden
06 45693847
Selecteer een bestand aub.