Opleidingen details Het Effectieve Werken

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Open training Effectief Werken - modern timemanagement 2 daagse (ID nummer: 366107)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal

De cursus effectief werken - modern timemanagement is een praktische cursus waarin de deelnemer zijn eigen werkorganisatie versterkt. En zo bereikt wat hij wilt bereiken in het werk en in prive. Timemanagement is eigenlijk zelfmanagement en laat de deelnemer vooral kijken naar het eigen gedrag. De cursus is zo opgebouwd korte theoretische inleidingen/uitleg/ instructie door de cursusleider gevolgd wordt door opdrachten/ tools waar de deelnemer aan de slag gaat. De eigen  praktische werksituatie vormt steeds het uitgangspunt. De cursus bestaat uit 2 fysieke cursusdagen met 3 weken tussen de eerste cursusdag en de tweede cursusdag. Dit zorgt ervoor dat de deelnemer kan experimenteren met het geleerde in de praktijk. Na de 2 dagen wordt de deelnemer nog 2 keer telefonisch gecoacht en 4 maanden ondersteund met e coaching.   

Doelen

  1. De deelnemer wordt zich bewust van zijn overtuigingen, denkpatronen, werkmethodieken en werkgewoonten (mindset)
  2. De deelnemer heeft  zijn functiedoelen scherp en is beter in staat hoofdzaken van bijzaken te scheiden in de hectiek van zijn dag. Hij maakt gemakkelijker de juiste keuzes naar meer focus en een beter resultaat.
  3. De deelnemer beheerst een bewezen denk- beslis en werkmethodiek en kan 100% overzicht over zijn werk creëren en behouden. Hierdoor is hij meer in control en meer rust in het hoofd (minder werkdruk) en krijgt hij meer gedaan in de beschikbare werktijd.
  4. De deelnemer leert effectief en efficiënt om te gaan met informatiemanagement en email management. 
  5. De deelnemer wordt zich bewust van...  en leert beter om te gaan met afleidingen en onderbrekingen.
  6. De deelnemer ontwikkelt zijn eigen pro activiteit en leert zijn eigen invloed te vergroten in de samenwerking met patiënten, collega's en vakgroepgenoten

Het werkveld van artsen is constant in ontwikkeling. Dit leidt tot een andere dynamiek en andere taken. Innovatie en veranderende werkwijzen vraagt ook van professionals vernieuwen. Dit leidt soms tot meer administratie, meer e mail, meer telefoontjes, meer en vaker overleg,  extra opleidingen en update van vakkennis en andere wijze van zaken vastleggen. Overzicht houden en inzicht blijven houden over de tijdsbesteding is dan belangrijk. Artsen zijn over het algemeen gevoelig voor spoed.  Daar ligt de kracht. Na de urgente zaken blijven de minder urgente "staartjes" daarna vaak liggen tot ze urgent worden. Grip op de waan van de dag en gestructureerd werken en goed en realistisch plannen , helpt. Ook gezonde grenzen stellen en ja zeggen tegen belangrijk en nee zeggen soms tegen niet belangrijk ook.  De cursus effectief werken / timemanagement helpt artsen hierbij. 

 

 

 

(Meerdaagse) Nascholing
995
Het cursusgeld is inclusief arrangementen, lunches, lesmaterialen en hand out en exclusief 21 % btw
Tijd9:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:30
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Margaretha van Roosenboom laan 65
7545RX
Enschede
Margaretha van Roosenboom laan 65
7545RX
Enschede
0642467050
Selecteer een bestand aub.