Opleidingen details RINO Groep Utrecht

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Theoretisch technische hoofdcursus systeemtherapie, inclusief 12 uur wetenschap (ID nummer: 365820)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing verpleegkundig specialisten1215-9-2019 t/m 4-9-2020

Als systeemtherapeut beschik je over verschillende ingangen om te werken met individuen, paren, gezinnen en grotere systemen. In deze cursus ontdek je via de theorieën en praktijksituaties van de systeembenadering de cognities, ervaringen, emoties en gedragingen van de leden van het systeem en van jezelf. Je leert te bekijken op welk niveau van het systeem verandering in gang te zetten is en hoe je daarmee de basis legt voor een strategie voor verandering.                                

Door met meerdere ideeën naar problemen en oplossingen te kijken, worden cliënt, extra-therapeutische en cliënt-therapeut relatiefactoren (die 70% van het succes van therapieën bepalen) zoveel mogelijk benut..
Deze cursus is onderdeel van de postmaster opleiding tot systeemtherapeut en kan los gevolgd worden.

Je raakt middels de verschillende theorieën en praktijksituaties van de systeembenadering zodanig vertrouwd met de cognities, ervaringen, emoties en gedragingen van de leden van het systeem en van jezelf, dat je op een zelfstandige wijze kunt functioneren als systeemtherapeut die kan werken met individuen, relaties, gezinnen en de relatie tussen systemen en grotere systemen. Je dient de mogelijkheid te hebben om tijdens de cursus systemen te kunnen zien.

 Deze scholingsactiviteit is geschikt voor Verpleegkundig Specialisten
Opleiding
Bestand 
Info - ST191.doc.pdf96 KB
€ 4.900
Tijd14:00 - 21:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken organisatie. Met onze ruim 90 medewerkers organiseren we opleidingen, trainingen en congressen voor professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze docenten en diverse samenwerkingspartners.

Oudenoord 6
3511 BS
UTRECHT
(030) 230 84 50
Selecteer een bestand aub.