Opleidingen details Bijscholing instituut voor Therapeuten

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Tinnitus (ID nummer: 365438)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd1127-9-2019 t/m 31-12-2019

Wist je dat 1 miljoen Nederlanders last hebben van Tinnitus? Al deze mensen zijn vaak niet op de hoogte van de behandelmogelijkheden vanuit het complementaire werkveld. Jij kan meer voor deze doelgroep betekenen na het volgen van de training Complementaire behandelmogelijkheden bij Tinnitus.

Tinnitus is geen aandoening dat zich alleen maar in het oor bevindt. En dat geeft perspectief om te onderzoeken waar Tinnitus nog meer mee te maken heeft. Tijdens deze training besteden we veel aandacht aan onderliggende klachten en bijkomende factoren.

Toepassing en meerwaarde

Deze training helpt je met een bredere kijk te krijgen op de aandoening tinnitus. Daarbij helpt het je met het analyseren en evalueren van de natuurgeneeskundige behandelmogelijkheden.

Werkwijze

Naast het bespreken van de verschillende behandelmogelijkheden wordt de focus gelegd op de anamnese van tinnitus. Door de dag heen krijg je vele tips om jouw cliënten verder te helpen.

 

Deze scholing kan gevolgd worden voor bij- en nascholing voor de Medische Basiskennis.
PLATO: Verdieping van Zintuigen en sensorisch systeem / Pathologie

Doel

Na deze training kan je op een holistische diepere laag kijken naar de verschillende factoren die met tinnitus te maken hebben en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Deze scholing kan gevolgd worden voor bij- en nascholing voor de Medische Basiskennis.

Psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, natuurgeneeskundigen, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening. Maar vooral hulpverleners die bij- en na willen scholen voor de Medische Basiskennis.
6
Ja
Zie bijlage
169
Hoofdniveau
Danstherapie
Dramatherapie
Muziektherapie
Psychomotorische kindertherapie (PMKT)
Psychomotorische therapie (PMT)
Speltherapie
Beeldende therapie
Tijd10:00 - 17:00
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieBeverwijk (NL) (Toon kaart)

BivT wil de kwaliteit van zorgverleners professionaliseren in praktijkgerichte bijscholingen. BivT faciliteert op het gebied van de integratieve therapeutische-, psychologische- en coaching gerichte praktijk professionaliseringsdagen voor zowel de alternatieve-, complementaire- en reguliere gezondheidszorg.

De praktijkgerichte professionaliseringsbijscholingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, methodieke ontwikkelingen en de daarbij noodzakelijke theoretische kennis op HBO/WO niveau. Accreditaties die het BivT verkrijgt geeft eveneens de erkenning aan over de interne en externe kwaliteit.

Koningstraat 75a
1941 BB
Beverwijk
0251222210
Selecteer een bestand aub.