Opleidingen details Bijscholing instituut voor Therapeuten

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Kinesiologie (ID nummer: 365384)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd1221-9-2019 t/m 31-12-2019

Toen ik 35 jaar geleden in aanraking kwam met de kinesiologie en de spiertestmethode was ik direct enthousiast. En nu, vele jaren later,ben ik nog veel enthousiaster over de onbegrensde mogelijkheden die deze methode biedt!

Deze bij- en nascholing is voor zelfstandig werkend therapeuten en coaches, die (nog) meer willen weten over de achtergronden van het spiertesten, kinesiologie en vitale energie. Kinesiologie, de effectieve combinatie van fysiotherapie, psychologie en acupunctuur maakt gebruik van de spiertestmethode. Op deze dag wordt veel geoefend met deze methode.

Toepassing en meerwaarde
Met deze non-verbale testmethode wordt eenvoudig en zonder veel praten stressfactoren en de bijbehorende (energie)-blokkades opgespoord en weggenomen. Deze bijzondere manier van werken sluit aan bij de eigen wijsheid van het lichaam waarmee je met behulp van deze methode contact kunt maken. Het resultaat: meer energie en beter in balans! De methode kan gemakkelijk geïntegreerd worden binnen de eigen manier van werken. De correcties die op elkaar toegepast worden zullen je op een speelse manier helpen meer inzicht te krijgen in het eigen functioneren.

Werkwijze

Na een korte toelichting op de reader wordt er op deze dag vooral met elkaar geoefend.

Laat je op deze Introductiedag dag verbazen door de wondere wereld van de breed inzetbare spiertestmethode bekend van Touch for Health en Kinesiologie!

Doel van de dag

Kennismaking met de spiertest en kinesiologie, en deze voor eenvoudig gebruik kunnen toepassen.

Een mooie kans om ruim 30 jaar ervaring met kinesiologie in een notendop aangereikt te krijgen!

Psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.
6
Ja
Zie bijlage
169
Hoofdniveau
Danstherapie
Dramatherapie
Muziektherapie
Psychomotorische kindertherapie (PMKT)
Psychomotorische therapie (PMT)
Speltherapie
Beeldende therapie
Tijd10:00 - 17:00
LocatieZwolle (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

BivT wil de kwaliteit van zorgverleners professionaliseren in praktijkgerichte bijscholingen. BivT faciliteert op het gebied van de integratieve therapeutische-, psychologische- en coaching gerichte praktijk professionaliseringsdagen voor zowel de alternatieve-, complementaire- en reguliere gezondheidszorg.

De praktijkgerichte professionaliseringsbijscholingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, methodieke ontwikkelingen en de daarbij noodzakelijke theoretische kennis op HBO/WO niveau. Accreditaties die het BivT verkrijgt geeft eveneens de erkenning aan over de interne en externe kwaliteit.

Koningstraat 75a
1941 BB
Beverwijk
0251222210
Selecteer een bestand aub.