Opleidingen details FORTIOR

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Diagnostiek van gehechtheid: Cursus in de afname en scoring van de Attachment Story Completion Task (ASCT) (ID nummer: 363758)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Geaccrediteerde deskundigheidsbevordering Psychodiagnostisch Werkenden6,531-10-2019 t/m 30-10-2022

De Attachment Story Completion Task (ASCT) is te gebruiken om bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking (mentale leeftijd 4 tot 10 jaar) sociale en emotionele problematiek in kaart te brengen. Het instrument heeft als doel representaties zichtbaar te maken die kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking over zichzelf en anderen hebben.

In deze tweedaagse praktijkgerichte cursus leren de cursisten de beginselen van het afnemen en scoren van de ASCT. De docenten zijn Jolien Zevalkink en Dinanda Zevalkink (doet alleen mee aan de eerste cursusmiddag).

Beroepsgroep
Register Psychodiagnostisch Werkenden
Nee
 Psychodiagnostisch Werkenden
HoofdniveauSubniveauSub-subniveau
SectorenJeugdJeugdhulpverlening
SectorenJeugdKinder- en Jeugdzorg
Tijd13:30 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

FORTIOR biedt scholing aan op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en communicatie bij kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsbeperking. Het bureau doet dat door het aanbieden van studiedagen die verzorgd worden door specialisten op het terrein van een bepaalde onderzoeks- of behandelmethode.

Buurkerkhof 9
3511 KC
Utrecht
06 40172907
Selecteer een bestand aub.