Opleidingen details Stichting Gynaecongres

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Seniorendag 26 september 2019 (ID nummer: 363030)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing algemeen obstetrie & gynaecologie226-9-2019 t/m 25-9-2020

Op de jaarlijkse seniorendag komen diverse wetenschappelijke onderwerpen uit de beroepsgroep van gynaecologen aan de orde. De voordrachten worden verzorgd door in de regel nog actieve gynaecologen of deskundigen uit andere aanpalende specialismen

(Mini)symposium
0
voor senior leden met partner met museumjaarkaar gratis, Indien geen museumjaarkaart dan 10 euro
Hoofdniveau
perinatologie
voortplantings- geneeskunde
Tijd10:30 - 17:15
LocatieTilburg (NL) (Toon kaart)

Stichting Gynaecongres organiseert 2 keer per jaar meerdaagse congressen voor de Ned. Ver. voor Obstetrie & Gynaecologie.
In het voorjaar is dat met ingang van 2018 een multidisciplinair congres de zgn. Gynaecongres-Pijlerdagen, die plaats zullen vinden in hotel Van der Valk te Utrecht. Per congres dag zullen één grote en één kleine pijler (hier vallen onze werkgroepen onder) parallel de wetenschappelijke inhoud verzorgen. Zo komen alle vier de pijlers (Oncologie, Gynaecologie, Foeto Maternale Geneeskunde en Voortplantingsgeneeskunde) tijdens het congres aan bod. De dagen krijgen zo een meer interdisciplinair en interprofessioneel karakter, omdat ook geïnteresseerde vakgenoten van aanpalende specialismen en andere disciplines als verloskundigen, oncologieverpleegkundigen, fertiliteitsartsen enz. de Gynaecongres – Pijlerdagen kunnen bezoeken.
Het najaarscongres zal plaatsvinden in theater Flint te Amersfoort. Het wetenschappelijke programma wordt verzorgd door de commissies vallen onder onze 4 Koepels Opleiding, Kwaliteit, Wetenschap, Gynaecoloog en Maatschappij.
Mercatorlaan 1200
3528 BL
Utrecht
20075
3502 LB
Utrecht
088-1344700
Selecteer een bestand aub.