Opleidingen details CIRO Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Fysiotherapie en revalidatie bij patienten met COPD (ID nummer: 362610)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie4528-10-2019 t/m 27-10-2021

Chronisch obstructieve longziekten (COPD) is een veelvoorkomende chronische aandoening. De mate van luchtwegobstructie geeft slechts beperkte informatie over het dagelijks functioneren van personen met COPD.

Daarom speelt de paramedische zorg een zeer belangrijke rol in de begeleiding van patiënten met COPD. Tijdens de zesdaagse cursus Fysiotherapie en revalidatie bij patiënten met COPD zullen meerdere docenten uitleg geven over de toegevoegde waarde van de verschillende paramedische disciplines in zorg en begeleiding van patiënten met mild tot zeer ernstig COPD.

Deze cursus is geschikt voor fysiotherapeuten die patiënten met COPD (willen gaan) begeleiden en die het belang van multidisciplinaire samenwerking erkennen. Daarnaast is de cursus toegankelijk voor geïnteresseerden vanuit het bedrijfsleven, zoals vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie of de voedingsindustrie.

Na afloop van de Ciro Academy cursus Fysiotherapie en revalidatie bij patiënten met COPD, begrijpen de deelnemers de toegevoegde waarde van de verschillende paramedische disciplines bij de zorg en begeleiding van patiënten met COPD. Daarnaast zijn de deelnemers in staat om de opgedane kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk

Vakinhoudelijke Scholing (cursus of opleiding)
Hoofdniveau
Respiratoir Vasculair
Tijd8:30 - 17:45
LocatieHorn (NL) (Toon kaart)

Expertisecentrum voor chronisch orgaanfalen

Hornerheide 1
6085 NM
Horn
047587600
Selecteer een bestand aub.