Opleidingen details Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid/SBO

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Mobile Healthcare (ID nummer: 362354)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 357-11-2019 t/m 6-11-2020

Hét ontmoetingspunt voor meer dan 850 spelers uit de mHealth value chain!

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat om de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. De toenemende vraag naar zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

Het Mobile Healthcare event (7 november), biedt u een overzicht van best-practices van mHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealth! U hoort van dé experts alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen.

(Meerdaags) Congres
0
Voor iedereen werkzaam bij een zorginstelling die niet voldoet aan de primaire functie eis € 195,-
Voor iedereen werkzaam bij een patiëntvereniging € 495,-
Voor iedereen NIET werkzaam in de zorgsector: 1495,-
Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van kwalitatief hoogwaardige studiedagen en cursussen. Daarbij werken wij samen met gerenommeerde adviesorganisaties en sprekers uit het Nederlandse bedrijfsleven en van de overheid.


Bijeenkomsten worden georganiseerd op het gebied van onder andere personeel en organisatie, ruimtelijke ordening, openbaar bestuur, milieu, veiligheid, sociale zekerheid, onderwijs en gezondheidszorg.

 

Emmasingel 29-17 5611 AZ Eindhoven
5611 AZ
Eindhoven
Emmasingel 29-17
5611 AZ
Eindhoven
0402974957
Selecteer een bestand aub.