Opleidingen details OLVG - Leerhuis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Epic User Group Meeting 2019 (ID nummer: 362016)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 253-6-2019 t/m 2-6-2020

Epic is het Elektronisch Patiënten dossier van inmiddels 10 Nederlandse ziekenhuizen. Epic is, in vergelijking met andere EPD’s, een patiënten dossier die direct mee kan veranderen met de veranderende zorgvraag van een ziekenhuis. Applicatiespecialisten in dienst van de ziekenhuizen, zorgen er namelijk samen met de zorgprofessionals voor dat zij de registratie van de zorg zo goed en volledig mogelijk kunnen blijven doen. De Epic User Group Meeting (UGM)-NL is een jaarlijks terugkerend congres. Dit congres is bedoeld voor alle gebruikers van Epic in Nederland; de zorgprofessionals. Tijdens dit congres delen alle Epic ziekenhuizen uit Nederland de meest recente veranderingen met de andere zorgprofessionals. Dit alles op basis van de behoefte van de zorgprofessionals hierin zodat zij goede zorg kunnen blijven leveren.

Het doel van de UGM is het delen van kennis en ervaring om van elkaar te leren en elkaar te inspireren op het gebied van ‘digitale zorg’. Aansluitend op het ‘digitale tijdperk’ en de gezondheidszorg die steeds digitaler wordt, is het thema van de UGM dit jaar ‘User first, Computer second’.

(Mini)symposium
125
Tijd8:30 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Vanuit het Leerhuis wordt ondersteuning geboden op het vlak van leren, professionaliseren en onderzoek in de praktijk van OLVG.

Oosterpark 9 kamer N1.13
1090 HM
Amsterdam
95500
1090 HM
Amsterdam
020 510 8309
Selecteer een bestand aub.