Opleidingen details RINO Groep Utrecht

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Training Disturbances of Attachment Interview (ID nummer: 361987)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie1213-9-2019 t/m 12-9-2022
K&J/OG opleiding - diagnostiek1213-9-2019 t/m 12-9-2022

Hoe onderscheid je verstoorde gehechtheid van niet-pathologische hechtingsproblematiek? Ontdek in deze cursus hoe je het diagnostisch proces verrijkt met het perspectief van de opvoeder. Je oefent met afnemen, scoren en interpreteren van het Disturbances of Attachment Interview, zodat je dit instrument direct kunt toepassen in je praktijk.

Wat leer je
Je bent in staat het Disturbances of Attachment Interview (DAI) betrouwbaar af te nemen, te scoren en te interpreteren. Je kunt differentiëren tussen gehechtheidsgedrag en verstoord gehechtheidsgedrag.

 

uitsluitend academici
Cursus
 Verdiepend
13
16
ja
€ 1.225
12
toetsing en evaluatie
Van de deelnemers wordt verwacht dat zij over een goede basiskennis van gehechtheid beschikken. Natuurlijk zal bij de start van de training deze kennis kort opgehaald worden en in een kader gezet worden dat gaat leiden naar het instrument (Disturbances of Attachment Interview), dat gebruikt wordt voor de screening van verstoord gehechtheidsgedrag. Van deelnemers wordt verwacht dat zij, naast het bestuderen van de literatuur en volgen van de lesdag, tenminste 4 uur per lesdag zullen besteden aan het uitvoeren van klinische praktijkopdrachten.
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Tijd9:00 - 13:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd9:00 - 13:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken organisatie. Met onze ruim 90 medewerkers organiseren we opleidingen, trainingen en congressen voor professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze docenten en diverse samenwerkingspartners.

Oudenoord 6
3511 BS
UTRECHT
(030) 230 84 50
Selecteer een bestand aub.