Opleidingen details Benecke

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Novel medication in IBD – past, present & future (ID nummer: 361954)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Maag-, Darm en Lever21-7-2019 t/m 31-12-2019

De afgelopen jaren zijn er verschillende nieuwe medicamenten voor de behandeling van inflammatoire darmziekten geïntroduceerd. Gerust kan er gesproken worden van een revolutie. Hoe het tot deze ontwikkeling is gekomen, voor wie de nieuwe middelen mogelijk geschikt zijn en welke nieuwe behandelopties binnenkort beschikbaar komen, zijn zeer waarschijnlijk ook vragen die bij u leven.


Tijdens Novel medication in IBD – past, present & future op 1 juli 2019 in Utrecht wordt u bijgepraat over deze vraagstukken, zodat u de nieuwe behandelopties optimaal kunt benutten in uw eigen praktijk. Ik wil u bij deze van harte uitnodigen aan dit symposium deel te nemen.


Tijdens het middag-avondprogramma zult u als behandelaar op de hoogte worden gebracht van de nieuwste behandelopties van inflammatoire darmziekten; met name zult u meer inzicht verwerven in de mogelijkheden van JAK-remmers, interleukine-remmers en integrine-remmers. De mechanismen, indicaties en contra-indicaties van de nieuwe behandelopties worden besproken. Tevens behartig ik binnen het thema nieuwe medicatie voor inflammatoire darmziekten samen met twee vooraanstaande collega’s verleden, heden en toekomst. Aan bod komen de achtergrond van de ontwikkeling van de medicatie, het gebruik in de huidige praktijk in relatie tot het type (refractaire) patiënt, resultaten uit klinische trials en een overzicht van nieuwe studies met medicatie, die eraan komt. Uiteraard zal casuïstiek ook deel uitmaken van het programma.

Naast het opdoen van essentiële kennis is het bij uitstek een moment voor een aangenaam treffen met uw collega’s uit het land.
Kortom, met dit symposium wordt u bediend met de meest actuele kennis en ervaringen van experts, waardevol voor uw praktijk en (refractaire) patiënt.

(Mini)symposium
60
Hoofdniveau
Maag-darm-leverziekten (algemeen)
Tijd16:00 - 19:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenDatum nog niet definitief.

Benecke is meer dan 25 jaar de toonaangevende bedenker, ontwikkelaar en uitvoerder van educatie- en communicatieconcepten voor professionals in de gezondheidszorg. In nauwe samenwerking met medisch-wetenschappelijke verenigingen organiseren wij zowel kleinschalige als grootschalige nascholingsprojecten. Voorbeelden zijn (jaar)symposia, studiedagen, workshops, reviews, TeleReviews®, online nascholingen en webcasts. De uitgeverij van Benecke verzorgt de productie van themabijlagen en congresverslagen.De inhoud van de nascholingen wordt altijd samengesteld onder verantwoordelijkheid van een onafhankelijke Raad van Advies en is altijd geaccrediteerd. Onze projecten richten zich voornamelijk op medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en paramedici.

Falckstraat 15 - 29 5e etage
1017 VV
AMSTERDAM
(020) 715 06 00
Selecteer een bestand aub.