Opleidingen details Phroneo

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

De Kalme Zorgprofessional (ID nummer: 361582)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst

Deze training is bedoeld voor zorgprofessionals die regelmatig drukte en onrust ervaren en die meer grip willen op hun leven. Je leert hoe je praktisch grip kunt krijgen op je gedachten en negatieve en ongezonde gedachten om kunt zetten naar positieve. Daarnaast leer je hoe je slim kunt omgaan met al je todo’s en herinneringen zodat je deze niet in je hoofd hoeft op te slaan en hoe je slimmer gebruik kunt maken van handige tools. Deze training is gebaseerd op het boek 'de kalme professional' dat binnenkort uitkomt.

Je gaat praktisch aan de slag met het werken aan een gezonde mindset en het onder controle krijgen van je gedachten. Je gaat ook werken aan jouw persoonlijke systeem van waaruit je werkt. Het resultaat is dat je meer rust en kalmte ervaart door een concrete verandering in je manier van denken en werken. Je hebt praktische handvatten en ondersteuning na afloop om blijvend je gedachten en mindset te verbeteren.

Workshop
 
299
299 euro inclusief btw. Dit is 247 euro exclusief btw.
Tijd09:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Phroneo is een trainings en coachingsbedrijf. Het is onderdeel van Lungama B.V.
Vanuit verschillende handelsnamen worden trainingen aangeboden. In de zomer van 2019 verschijnt het boek 'De Kalme Professional'. Gekoppeld daaraan zijn trainingsprogramma's ontwikkeld. Ook specifiek voor zorgprofessionals onder de naam: De Kalme Zorgprofessional.
Onze websites www.phroneo.com en www.dekalmeprofessional.nl zijn nog onder constructie en zijn op het moment van indienen van deze aanvraag nog niet in de operationeel.

Wipperspark 37
3141RA
Maassluis
0640441736
Selecteer een bestand aub.