Opleidingen details Denkfysio

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Neuroscientific painmodulation (ID nummer: 361547)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie20 

Het is de missie van Avermarie om het makkelijk te maken om up to date te blijven met meest recente onderzoeken omtrent het onderwerp pijn. Course objectives and learnig outcomes:
- Het leren van een up to date aanpak bij het behandelen van pijnklachten welke direct in de praktijk toe te passen is, welke de huidige aanpak van de deelnemer versterkt en verbetert.
- een verdiepende blik creeeren van verschilllende factoren welke pijn moduleren, zodat dit een sterk en fundamenteel startpunt creeert voor een up to date aanpak m.b.t. patienten met pijn
- Leren hoe de laatste neurowetenschappelijk kennis over pijn over te brengen is naar patienten, onder andere door gebruik te maken van afbeeldingen en methaforen zodat dit makkelijk te begrijpen is voor patienten (met als doel minder kans op catastroferen.)
- een verdiepende en gedetailleerde review verkrijgen op de meest gebruikte modaliteiten welke gebruikt worden bij pijn management, waarbij ook een innovatieve manier wordt geboden om deze modaliteiten te kiezen, waarbij klinisch redenatisch process bij pijnrevalidatie wordt belicht.

Vakinhoudelijke Scholing (cursus of opleiding)
Hoofdniveau
Musculo Skeletaal Rug
Musculo Skeletaal bovenste extremiteiten
Psychosomatisch
Overig
Sportfysiotherapie
Tijd08:30 - 17:00
Locatie6511AA (NL) (Toon kaart)

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij, als Denkfysio, verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak. Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Nieuwe Marktstraat 54D
6511 AA
Nijmegen
0615271912
Selecteer een bestand aub.