Opleidingen details Lean2Succes

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Lean Yellow Belt (ID nummer: 361257)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing verpleegkundig specialisten216-6-2019 t/m 5-6-2020

In Lean staat de klant centraal. Doel van de filosofie is om in de werkomgeving alleen dat te doen, wat waarde toevoegt voor de klant en continu te verbeteren. In de Lean Yellow Belt training leren de cursisten kijken naar verspillingen in organisaties en processen en krijgen ze tools om deze verspillingen te bestrijden.

Gedurende de training pas je de theorie direct toe met behulp van oefeningen en games. Daarnaast ga je, tussen de trainingsdagen door, de geleerde theorie toepassen binnen je eigen organisatie aan de hand van praktijkopdrachten. Naar aanleiding van jouw ervaringen kunnen we direct inspelen op specifieke vragen en praktijkvoorbeelden.

De effectiviteit en efficiency van de organisatie neemt direct toe, doordat huiswerk onderdeel van de training is: pas één van de geleerde tools toe in het eigen werk en rapporteer en inspireer je mede-cursisten met je resultaten.

Resultaat

Na de Lean Yellow Belt training ben je in staat om een Value Stream Map te maken en daarmee zelf knelpunten en verspilling te herkennen en aan te pakken. Je kunt de klantwens achterhalen, vertalen naar teamdoelen en dagelijks sturen m.b.v. dagstarts. Je bent bekend met de basisprincipes van Lean. Na de training kun je het Lean Yellow Belt examen doen en na het behalen hiervan ontvang je het Lean Yellow Belt certificaat.

Deze training geven wij als open inschrijving en kan  bij voldoende deelnemers natuurlijk ook in company worden gegeven.

Bovendien doe je zaken met de Beste Opleider van Nederland 2017 en 2018! (Springest)

 Deze scholingsactiviteit is geschikt voor Verpleegkundig Specialisten
Cursus
1.350
Tijd9:00 - 17:00
LocatieAlkmaar (NL) (Toon kaart)

Tijd9:00 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd9:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Aanbieder van online en offline trainingen in lean management. Lean is een filosofie waarbij de klant centraal staat en verspilling wordt geminimaliseerd. Lean geeft medewerkers verantwoordelijkheid en stelt ze in staat zelfstandig continu te verbeteren.

Lean heeft zich de afgelopen decennia bewezen als de methode om organisaties klantgerichter en efficiënter te maken. Lean is geschikt voor elk type organisatie en voor elke branche: klein en groot, administratie, onderwijs, zorg, IT, horeca, overheid, etc.

Overtoom 48
1823BN
Alkmaar
06 39694777
Selecteer een bestand aub.