Opleidingen details Sophia Revalidatie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Leiderschapsprogramma Basalt (ID nummer: 360748)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 24023-5-2019 t/m 22-5-2020

Het Rijnlands Revalidatie Centrum en Sophia Revalidatie zijn sinds 1 januari 2019 gefuseerd. Samen gaan zij verder onder de naam ‘Basalt’. De ambities van Basalt (missie en visie) vragen om een nieuwe visie op leiderschap. Basalt verwacht van leidinggevenden dat zij zich kunnen bewegen binnen deze visie op leiderschap en tegelijkertijd dat alle medewerkers zich ‘leider’ voelen. In dit leiderschapsprogramma krijgt het (medisch) management hier handvatten voor aangereikt.

 

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
Basalt en Leiderschap.pdf986 KB
 
0
Tijd08:30 - 17:00
LocatieDen Haag (NL) (Toon kaart)


Sophia Revalidatie biedt specialistische revalidatie. De gevolgen van ziekte, ongeval of aangeboren aandoening zijn namelijk complex en vaak blijvend. Daarom werken bij specialistische revalidatie meerdere disciplines intensief samen mét en voor de patiënt.
De meeste mensen die bij Sophia Revalidatie revalideren, doen dat poliklinisch. Zij komen één of meerdere keren per week voor behandeling naar het revalidatiecentrum. Ook zijn er mensen die een intensievere revalidatiebehandeling nodig hebben. Zij kunnen nog niet thuis verblijven, omdat zij afhankelijk zijn van gespecialiseerde zorg en behandeling in het revalidatiecentrum. Bij Sophia Revalidatie Den Haag kunnen zij klinisch revalideren. Op deze locatie heeft Sophia 82 bedden, verdeeld over 3 afdelingen.
Sophia Revalidatie is gevestigd in Den Haag, Delft en Gouda. De centra werken intensief samen met een groot aantal instellingen voor gezondheidszorg in de regio, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen voor lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten.

Vrederustlaan 180
2543 SW
Den Haag
n.v.t.
n.v.t.
n.v.t.
070-3593593
Selecteer een bestand aub.