Opleidingen details KNMT

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

KNMT Academy - Leidinggeven aan een team (ID nummer: 360683)
 (5) 

beoordeling per persoon

 14-10-2019
wat ik erg prettig vond was de interactie tussen de spreker en de deelnemers. het aandacht besteden aan voorbeelden uit de praktijk was ook erg goed.
 9-10-2019
 3-6-2019
 2-6-2019
 2-6-2019
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ punten per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Vakinhoudelijke scholing327-5-2019 t/m 26-5-2022

Heeft u ook wel eens het gevoel dat leidinggeven aan een team u niet altijd makkelijk afgaat? Of dat u merkt dat er onderlinge strubbelingen zijn, maar dat u niet weet hoe u dit kunt oplossen? Leer hoe u situaties in de praktijk kunt benaderen én kan ombuigen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw doelen. Zo werkt u plezierig samen en haalt u het beste naar boven in het team wat de praktijk ten goede komt.

Deze interactieve training heeft zowel een theoretische als een praktische invulling. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen, knelpunten uit de dagelijkse praktijk voor te leggen. Dit  kunt u doen door voorafgaand aan de training een praktijkcasus in te dienen die tijdens de training geanonimiseerd behandeld wordt. Zo ontdekt u tijdens deze avond hoe u, met behoud van eigen authenticiteit, in staat bent om met meer plezier uw functie en rol efficiënter in kunt  zetten waardoor uw praktijk nog beter zal functioneren.

Na deze training:

Bent u in staat om feedback te geven en te ontvangen

Heeft u inzicht op de factoren die leiden tot geïnspireerd samenwerken in het team en bent u in staat hier verandering in te brengen.

Kunt u omgaan met weerstand

Weet u wat u kunt doen bij roddel en kliekvorming

Kunt u overweg met conflicten

Weet u hoe u een gesprek met een medewerker kunt voorbereiden

Kunt u een zinvol en constructief gesprek voeren met een medewerker

Kunt u aan de slag met antwoorden op concrete vragen uit uw eigen praktijksituatie

De werkwijze in de training is afwisselend, interactief, informatief en opbouwend. De training geeft nieuwe inzichten en speelt in op praktijksituaties. Ook is er, afhankelijk van het aantal deelnemers, in meer of in mindere mate, ruimte om in te gaan op individuele casuïstiek, zodat u na de training direct aan de slag kunt met inzichten voor uw eigen praktijk.

Voor wie?

De training is bedoeld voor (praktijk houdende) tandartsen en praktijkmanagers in een tandartsenpraktijk. Het verdient de aanbeveling om samen te komen, zo kunt u direct tijdens de trainingen afspraken maken over uw rolverdeling en wie waar de volgende dag mee aan de slag gaat. Afhankelijk van de groepsgrootte (15-20 deelnemers) is er in meer of in mindere mate ruimte voor interactie en het uitwerken van ingebrachte praktijkvoorbeelden.

Charlotte van den Wall Bake
8
130
Niet knmt leden betalen Eur 260,-
Hoofdniveau
Praktijkvoering
Tijd19:00 - 22:00
LocatieZwolle (NL) (Toon kaart)

Tijd19:00 - 21:30
LocatieBeuningen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenKNMT Academy cursus | Nijmegen

Tijd19:00 - 21:30
LocatieZoetermeer (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenKNMT Academy cursus | Den Haag

 KNMT
 (439) 

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De vereniging ondersteunt haar leden bij alle niet-klinische aspecten van hun werk en behartigt hun belangen én die van hun patiënten. De KNMT heeft ruim 10.000 leden en is gevestigd in Utrecht.

De KNMT Academy ondersteunt tandartsen en tandartsspecialisten bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. Ze richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Met bijvoorbeeld cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit. De KNMT Academy is onderdeel van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland.

Orteliuslaan 750
3528BB
Utrecht
Postbus 4141
3502 HC
Utrecht
030-6076298
Selecteer een bestand aub.