Opleidingen details Amsterdam UMC, locatie VUmc afd Revalidatiegeneeskunde

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Masterclass Revalidatie bij Multiple Sclerose (ID nummer: 359038)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing revalidatieartsen1228-3-2019 t/m 27-3-2020

Donderdag 28 en Vrijdag 29 maart 2019 organiseert het MS Centrum Amsterdam een 2-daagse Masterclass Revalidatie bij Multiple Sclerose. U ontvangt een exclusieve training door MS-experts.

De Masterclass Revalidatie bij MS is bedoeld voor zorgprofessionals met een speciale interesse in de behandeling van mensen met MS. De kleinschaligheid en interactieve aanpak faciliteren dat u de opgedane kennis na afloop direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

De eerste editie van de Masterclass Revalidatie bij MS zal op donderdag 28 en vrijdag 29 maart 2019 plaatsvinden. De voertaal is Nederlands. Om het interactieve karakter van deze cursus te waarborgen, is er plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Er wordt een sterke koppeling gemaakt tussen actuele kennis, ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwing, met een praktische vertaalslag naar de dagelijkse beroepspraktijk. Mensen zijn tijdens hun leven met de ziekte MS gebaat bij evidence-based revalidatiezorg volgens een netwerkbenadering. Netwerkzorg wordt gekenmerkt door patiëntgerichte multidisciplinaire samenwerking van regionale zorgprofessionals, waarbij diverse zorgvormen tegelijkertijd of verspreid in de tijd plaatsvinden, en altijd goed op elkaar aansluiten. Het volledige cursusprogramma zal plenair worden aangeboden, inclusief een netwerkdiner om toekomstige samenwerking van cursisten onderling en docenten te stimuleren.

 

(Meerdaagse) Nascholing
 
600
incl. BTW en netwerkdiner
Tijd8:30 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd8:30 - 17:00
Locatie

MS Centrum Amsterdam, Amsterdam Universitaire Medische Centra, locatie VUmc

De Boeleaan 1117
1081 HV
Amsterdam
Postbus 7057
1007 MB
Amsterdam
020-4440762
Selecteer een bestand aub.