Opleidingen details Berends-Que-Performance

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

CCL 2019 - 2020, cursus 4 (ID nummer: 358074)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2165-6-2019 t/m 4-6-2020

In de Gezondheidszorg is de laatste jaren veel veranderd en ook in de toekomst zal er nog veel veranderen. Verandering is de norm. 

Deze veranderingen hebben consequenties voor de Medisch Specialisten en voor de gezondheidszorginstellingen. De Medisch Specialisten hebben met veel van deze veranderingen te maken (gehad). B.v. samenwerken tussen, soms het samengaan van organisatie(onderdelen), veranderingen binnen de organisatie (Coöperatieve Vereniging van Medisch Specialisten, vakgroepen, etc.), fusies, ondernemen, etc.

Het is belangrijk dat de processen, die met de veranderingen te maken hebben op een goede wijze begeleid/geleid worden. De Medisch Specialisten hebben hierbij een belangrijke rol.

In deze cursus wordt uitgebreid stil gestaan bij een aantal belangrijke thema’s die met veranderingsprocessen te maken hebben. Ook worden relevante vaardigheden geoefend. Vanuit de theorie worden actuele situaties van de deelnemers praktisch uitgewerkt, b.v in een rollenspel.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)KNMG-GAIA
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten RegisterVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG)KNMG-GAIA
Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)KNMG-GAIA
Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)KNMG-GAIA
1 2 3 4 5 6 7 8
(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
Programma Cursus 4.pdf68 KB
1750
Inclusief verblijfskosten.
Tijd13:45 - 16:30
LocatieGarderen (NL) (Toon kaart)

Performance organiseerde de Leergang Beleidspsychiatrie.

Voortbouwend op deze Leergang is het Curriculum Clinical Leadership ontwikkeld. Dit Curriculum gaat uit van competeties, nodig voor Clinical leadership en bestaan uit vijf cursussen. In elke cursus is aandacht voor een beperkt aantal competenties die middels praktijkgerichte actuele situaties getraind worden.    

Op verzoek van ex-cursisten worden de laatste jaren extra cursussen georganiseerd, die een zelfde opbouw hebben als de blokken van de Leergang Beleidspsychiatrie en de cursussen van het Curriculum. Tijdens deze geacrrediteerde bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld, die van belangrijk zijn voor Clinical Leadership (en voor de professionals die zich bezig houden met leadership en management). Voor het Curriculum werkt Berends-Que-Performance samen met De Praktijk.

Daarnaast verzorgt Berends-Que-Parformance incompany trainingen en trainingen en workshops met losse inschrijving. Berends-Que-Performance heeft hierbij onder meer samengewerkt met de Twente School of Management en De Academie voor Medisch Specialisten.

Amsterdamseweg 102
6814 GH
Arnhem
Postbus 1009
6801 BA
Arnhem
(06) 53 15 71 94
Selecteer een bestand aub.