Opleidingen details MST Enschede, afdeling Plastische Chirurgie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Chronic wounds in lower limbs; increasing salvage using cutting edge interdisciplinary strategies Exploring boundaries of innovation. (ID nummer: 356734)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2215-5-2019 t/m 14-5-2020

Het symposium verkent de huidige succesverhalen van interdisciplinaire behandeling van complexe wonden aan de onderste extremiteit. Daarnaast willen we de beperkingen van de huidige algemeen chirurgische behandelingen identificeren, waarna we de microchirurgische kansen zullen bespreken met daarbij ook de discussie over wanneer stoppen we?

We zullen een overzicht geven van de kosten en baten van amputeren vs. behoud van het been.

Vanuit Seoul komt professor J.P. Hong vertellen over zijn ervaring met vrije lappen op onderbenen die we vroeger ‘op zouden geven’.

Aan het einde van de avond hebben wij een voor Nederland unieke verkenning van de huidige successen alsmede de verkenning van de horizon van wondzorg in Nederland weergegeven. Centraal staat hierin de multidisciplinaire samenwerking om de zorg voor chronische onderbeens wonden te optimaliseren.

(Mini)symposium
0
Wij willen het symposium toegankelijk maken voor iedereen en gezien Enschede een verre locatie voor velen zal zijn op deze manier ook aantrekkelijker.
Tijd19:00 - 22:00
LocatieEnschede (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenAuditorium

Koningstraat 1
7512 KZ
Enschede
Medisch Spectrum Twente t.a.v. afdeling Plastische Chirurgie Postbus 50 000,
7500 KA
Enschede
0653952756
Selecteer een bestand aub.