Opleidingen details Amsterdam UMC locatie VUmc / Amstel- VUmcAcademie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Scholingsdag Horizontaal Toezicht Zorg - UMCG (ID nummer: 356141)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 263-4-2019 t/m 2-4-2020

Het UMCG streeft naar een overgang naar Horizontaal Toezicht (HT) per 1 januari 2020. Iedereen die een rol heeft in het proces van en registreren van zorg tot facturatie krijgt hier op korte termijn mee te maken. Maar wat is Horizontaal Toezicht (HT)? Wat wordt er van je verwacht? 

Voor de antwoorden op deze vragen nodigen we je graag uit voor de Horizontaal Toezicht-scholingsdag. Ons gezamenlijk doel: betere controles tijdens ons zorg administratieve proces. Zodat we tijdrovende controles en correcties achteraf weten te voorkomen. 

Horizontaal Toezicht Zorg (HTZ) is een samenwerking tussen de zorgverzekeraars en zorgaanbieders die steunt op vertrouwen, wederzijds begrip en transparantie in handelen en richt zich op de rechtmatigheid van de zorguitgaven. In plaats van gegevensgerichte controle achteraf werken partijen samen om de rechtmatigheid van declaraties in de processen aan de voorkant te borgen. Dit is niet alleen een efficiëntere manier om correct registreren en declareren te borgen, maar het is ook effectiever.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Tijd08:00 - 17:00
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenRonde zaal & Rode zaal

Tijd8:00 - 17:00
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenRonde zaal & Rode zaal

De Amstel Academie verzorgt paramedische opleidingen, verpleegkundige vervolgopleidingen, bij- en nascholingen en bedrijfsopleidingen voor gezondheidszorginstellingen zoals algemene en academische ziekenhuizen, verpleeg- en zorgcentra, psychiatrische instellingen en instellingen voor thuiszorg. Bedrijfsopleidingen, die ondergebracht zijn in het Centrum voor Leiderschapsontwikkeling en Effectiviteitsverbetering, zijn gericht op medewerkers werkzaam op alle niveaus, al dan niet betrokken bij de directe patiëntenzorg.

VUmc Medische Faculteit Van der Boechorststraat 7 -H0 1081 BT Amsterdam
1081 BT
Amsterdam
Postbus 7057
1007 MB
Amsterdam
0204445084
Selecteer een bestand aub.