Opleidingen details Verbaarschot Training&Advies

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Loopbaancoaching met de rode draad (ID nummer: 355549)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
A&O - kennis014-11-2019 t/m 13-11-2022
A&O - vaardigheden4414-11-2019 t/m 13-11-2022

In de 3daagse "Masterclass Loopbaancoaching met de rode draad" worden deelnemers geschoold in de toepassing van de narratieve methode van Savickas; genaamd het Career Story Interview.  De positionering van de narratieve methode wordt verhelderd door deze te plaatsen in arbeidsmarkt- en maatschappelijke ontwikkelingen en hun impact op individuele loopbanen. Stilgestaan wordt bij ontwikkeling van mensbeeld naar de contextuele kijk en de betekenis voor rol en methode van de loopbaanprofessional. Deze narratieve methode gaat uit van zelfconstructie in de sociale context en een "writersblok" op het moment van de loopbaanvraag. Er wordt o.m. gewerkt met vroege jeugdervaringen, rolmodels en "het verhaal". De deelnemers oefenen intensief met onderdelen van de methode en bestuderen achtergronden en een integraal loopbaancouncelingsgesprek (DVD) van Savickas zelf.  De deelnemers leren via het Career Story Interview op diepgaande wijze interesses, drive, kwaliteiten en de ontwikkeling van de persoon zichtbaar te maken, zodat de client weer verder kan met het schrijven van zijn loopbaanverhaal. Stilgestaan wordt bij de wijze waarop de rode draad en levensportret teruggekoppeld worden. Op het eind van de Masterclass voert u een volledig counselingsgesprek aan de hand van de methode en koppelt de client zijn levensportret en eigen antwoorden terug. U oefent voorafgaande aan de supervisiebijeenkomst met tenminste 1 client. 

Na afloop van de masterclass is de deelnemer toegerust om de narratieve methode toe te passen en te integreren in de eigen praktijk. De deelnemer kan de methode plaatsen in het huidige tijdsbeeld en verantwoorden in theoretisch opzicht. 

academici en HBO-ers
Cursus
 Verdiepend
6
14
ja
995,--
19
toetsing en evaluatie
Ervaring in (loopbaan)coaching.
Tijd19:00 - 17:00
LocatieAnsen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenStart op donderdagavond (19.00 uur) vervolg op vrijdag en zaterdag overdag (tot 17.00 uur), 2 maanden later supervisiemiddag

Tijd19:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Trainingen Duurzame Inzetbaarheid en loopbaancounceling voor professionals in het werkgebied

G. Borgesiusstraat 40
8331 KA
Steenwijk
06 57557579
Selecteer een bestand aub.