Opleidingen details Boerhaave Nascholing

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Opleidingssymposium Leren Innoveren (ID nummer: 353036)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 34 

Dit jaar vindt het opleidingssymposium van de OOR Leiden plaats op dinsdagmiddag 26 maart in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft.
De zorg verandert continu en dus zal hier -ook in de opleiding- op ingespeeld moeten worden. In plenaire sessies en workshops staan innovatieve ontwikkelingen zoals virtual reality en technologische innovaties in de opleiding centraal.
Er is aandacht voor leermomenten in de overdracht, interprofessioneel leren en bevlogen in je vak (blijven). Ook komen innovatieve methoden (“scrummen”) om zaken aan te pakken aan bod.
Tijdens het symposium zal de OOR-doelmatigheidsprijs worden uitgereikt aan een AIOS met het best ingediende voorstel en bijbehorende pitch.
Na afloop van dit symposium zit u vol met nieuwe ideeën om te (leren) innoveren en heeft u handvatten gekregen om dit vorm te geven.
Het symposium is bedoeld voor opleiders, leden van de opleidingsgroep, aios en anderen die te maken hebben met de medische vervolgopleidingen in OOR Leiden.

 

(Meerdaagse) Nascholing
0
Tijd13:00 - 17:45
LocatieDelft (NL) (Toon kaart)

Boerhaave Nascholing is de oudste post-academische onderwijsorganisatie op geneeskundig gebied (PAOG) in Nederland.

Met Boerhaave Nascholing wil het LUMC medici en medisch wetenschappelijk onderzoekers inspireren de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe te passen. Ons doel is dat zij steeds de best mogelijke patiëntenzorg leveren. Met deze nascholingsmissie wil het LUMC motiveren, enthousiasmeren en aanzetten tot handelen door een hoge kwaliteit van de nascholing. Die hoge kwaliteit betreft:de inhoud, namelijk actuele thema’s;
de vorm, zoals vooraanstaande sprekers, afwisselend en interactief programma, onderwijskundig maatwerk, e-learning e.d.;
de organisatie en de dienstverlening.
 

Hippocratespad 21
2333 ZD
LEIDEN
Postbus 9600
2300 RC
LEIDEN
071-5268515
Selecteer een bestand aub.