Opleidingen details Ikazia Ziekenhuis Rotterdam / Leerhuis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Newborn Life Support (ID nummer: 351695)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2326-3-2019 t/m 25-3-2020

Door middel van Newborn Life Support trainingen willen we gestructureerde ABCD-principe voor een pasgeborene aanleren aan de deelnemers, zodat zij goede zorg kan verlenen. Dit geldt bij een reanimatiesetting of bij een intubatie, maar ook bij een kind met een goede start of van enkele uren of dagen oud die plotseling zorg behoeft. De gestructureerde benadering is niet alleen in het belang van het kind en de ouders, maar ook voor de professionele hulpverlener is het een houvast en geeft het meer zekerheid in een toch altijd gespannen situatie. Door iedere betrokkene een zelfde methode aan te leren ontstaat er meer duidelijkheid, inzicht en zal er een betere samenwerking ontstaan.

De leerdoelen zijn dat de deelnemers signalen herkennen, waardoor er geen vertraging ontstaat in de adequate behandeling van ernstig zieke patiënten. Vroegtijdige herkenning en behandeling kan de mortaliteit verminderen en mogelijk het aantal reanimaties reduceren. 

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
Flyer NLS training.pdf143 KB
 
0
n.v.t.
Tijd17:00 - 20:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd17:00 - 20:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Ikazia Ziekenhuis. Beter voor elkaar

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vóór elkaar het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiënt.

Daarnaast is de medische kwaliteit in het Ikazia Ziekenhuis uitstekend op orde. Met elkaar werken we aan continue verbetering van de kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin u vrijwel alle specialismen vindt.

Ikazia leidt nieuwe artsen op

Ikazia is opleidingsziekenhuis voor de specialismen Anesthesiologie, Gynaecologie, Chirurgie (Heelkunde), Interne geneeskunde, Maag- Darm- en Leverziekten en Klinische psychologie. Binnen het ziekenhuis heerst een laagdrempelige, collegiale sfeer tussen de specialisten en onderlinge afdelingen.

Montessoriweg 1
3083 AN
Rotterdam
Montessoriweg 1
3083 AN
Rotterdam
010-2975000
Selecteer een bestand aub.