Opleidingen details Bridge2learn

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Train-de-trainer Motiverende Gespreksvoering (ID nummer: 351602)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Algemeen2817-9-2019 t/m 16-9-2020

Dit zijn de belangrijkste leerdoelen van de train-de-trainer Motiverende Gespreksvoering.

Je kunt een effectief MGV-trainingsprogramma samenstellen met een variabele lengte van één dagdeel tot meerdere dagen. De leerdoelen in ieder trainingsprogramma zijn afgestemd op de lengte van het programma, het kennis- en ervaringsniveau van de cursisten, en de werkcontext van de cursisten. Jouw trainingsprogramma's zijn gericht op het toepassen van de methode in de praktijk.

Je kent diverse trainingswerkvormen, en hebt hiermee geoefend. Je kunt de keuze van leerdoelen en werkvormen onderbouwen. Voor die onderbouwing maak je gebruik van didactische modellen, van jouw kennis van MGV en van jouw kennis van de doelgroep.

Je voert de trainingen uit op een manier die congruent is met de waarden en werkwijze van Motiverende Gespreksvoering. Je laat voorbeeldgedrag zien in de trainingen die je uitvoert. Dat doe je door voortdurend de spirit en technieken te gebruiken terwijl je traint, maar je doet dit ook door expliciete demonstraties te geven in de groep.

Je bevordert de juiste toepassing van Motiverende Gespreksvoering in de praktijk. Je ontwerpt effectieve voorbereidings- en verwerkingsopdrachten, en adviseert op verschillende niveaus (organisatie, leidinggevenden, cursisten) over de blijvende toepassing van het geleerde in de praktijk.

 Verpleegkundigen
 Verzorgenden
 Zorgprofessionals
Cursus
€ 1.990,- (exclusief vroegboekkorting, exclusief eventuele extra opties)
LocatieWoerden (NL) (Toon kaart)

Trainingen Motiverende Gespreksvoering
Opleidingen tot trainer
Kadijkselaan 21
2861 CG
Bergambacht
06-40695678
Selecteer een bestand aub.