Opleidingen details Breederode B.V.

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Training Stoppen met roken (ID nummer: 351271)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing praktijkondersteuners414-3-2019 t/m 13-3-2020

Aan het einde van deze training kan de deelnemer zijn begeleiding bij het stoppen met roken in het consult toepassen op de individuele patiënt, volgens de Richtlijn behandeling van tabaksverslaving en stoppen met roken van het CBO en de NHG. De inhoud van het programma zal in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld. Aan het einde van de training zal er een evaluatie worden afgenomen onder de deelnemers.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register ZorgprofessionalsVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Diabetes ZorgVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Kwaliteitsregister V&VVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
LongverpleegkundeVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
PraktijkverpleegkundeVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
1 2
4
6
16
De training is bedoeld voor de POH-S in de huisartsenpraktijk. Te volgen via open inschrijving en gratis te volgen door onze afgestudeerde POH-ers.
Tijd09:00 - 13:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenTraining 12 november 2019

Tijd09:00 - 13:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenTraining 10 oktober 2019

Tijd09:00 - 13:30
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenTraining 14 maart 2019

Breederode is het instituut voor opleidingen in zorg en welzijn. Wij bieden deze geaccrediteerde opleidingen aan, zowel individueel als in-company. Al onze opleidingen worden verzorgd door de beste professionals uit het vakgebied.

Het beste praktijkgerichte onderwijs bieden in zorg en welzijn, dat is waar Breederode voor staat. Breederode doet dit door de continu veranderende situatie in de zorg en welzijn te vertalen naar de actuele behoeften van haar klanten. Op deze manier zijn u en uw collega’s verzekerd van de beste voorbereiding op de toekomst.

Al onze opleidingen worden vormgegeven in samenspraak met het werkveld en experts uit het vakgebied. Daarnaast voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen en kwalificaties. Dit betekent ook dat u accreditatiepunten ontvangt na het volgen van onze opleidingen.

Breederode is gelieerd aan de Hogeschool Rotterdam. Dit betekent dat Breederode en de Hogeschool Rotterdam nauw samenwerken op het terrein van validatie en aansluiting van onze opleidingen op hbo- en masteropleidingen van de Hogeschool Rotterdam.

Breederode is ontstaan uit de Hogeschool Rotterdam Transfergroep. Alle opleidingen rondom zorg en welzijn binnen de Hogeschool Rotterdam Transfergroep zijn verzelfstandigt onder de naam Breederode.

Wijnhaven 42
3011 WS
Rotterdam
Wijnhaven 42
3011 WS
Rotterdam
010-3042340
Selecteer een bestand aub.