Opleidingen details Nederlands Debat Instituut

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Overtuigtraining (ID nummer: 350206)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3126-6-2019 t/m 5-6-2020

Kom je tijdens een discussie niet altijd op de juiste reactie? Maar weet je dan een dag later precies wat je wilde zeggen? Ben je wel eens gefrustreerd dat je gelijk hebt maar je je collega’s hier niet van weet te overtuigen? Of misschien heb je vaak het gevoel dat anderen je ‘klemzetten’ tijdens een vergadering of onderhandeling. Schrijf je dan in voor de training Debatteren voor professionals. Zo leer jij als moderne professional nog beter overtuigend communiceren.

In deze debattraining leer je in twee dagen vol zelfvertrouwen overtuigen. Spanning omzetten in ontspanning, zodat je straalt tijdens een presentatie. Je leert om drogredenen te herkennen en te weerleggen. En hoe je met jouw argumenten iemand voor je wint in een gesprek.

Na 2 dagen kun je:

Overtuigend spreken met zelfvertrouwen

Gelijk hebben en ook krijgen

Sterk argumenteren

Snel en effectief reageren

Je publiek inspireren

Drogredenen herkennen en weerleggen

(Meerdaagse) Nascholing
1229
Excl. BTW
Tijd9:15 - 17:00
LocatieHilversum (NL) (Toon kaart)

Tijd9:15 - 17:00
LocatieHilversum (NL) (Toon kaart)

Het Nederlands Debat Instituut is de nationale overtuigexpert. Sinds 1998 hebben wij meer dan 80.000 professionals geholpen met de verdere ontwikkeling van hun mondelinge communicatie en overtuigingskracht. Van accountmanagers tot CEO´s en van ministers tot raadsleden. Tijdens onze trainingen gebruiken wij een unieke methode waarbij debatteren een belangrijke rol speelt. Dit omdat het bij het oefenen met debatteren alle elementen van overtuigingskracht tegelijkertijd ontwikkeld worden. Daarnaast geloven wij in het adagium ´spreken leert men door te spreken´.

Een training bij ons bestaat uit korte theorieblokken en heel veel oefening. Ook na een training bieden wij verschillende, veelal gratis, opties om cursisten te blijven stimuleren om te oefenen met hun spreekvaardigheid. E-mailsupport en maandelijkse gratis oefenavonden exclusief voor oud-cursisten zijn hier voorbeelden van.
Frans Halslaan 57
1213 BK
Hilversum
0356252050
Selecteer een bestand aub.