Opleidingen details IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

PaTz-Inspiratiebijeenkomst 2019 (ID nummer: 348744)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing verpleegkundig specialisten328-2-2019 t/m 27-2-2020

De PaTz-inpiratiebijeenkomst is bedoeld voor professionals die lid zijn van een PaTz-groep.

In PaTz-groepen werken huisartsen en wijkverpleegkundigen onder begeleiding van een consulent palliatieve zorg samen aan vroegtijdige signalering en zorgplanning voor ongeneeslijk zieken, deskundigheidsbevordering en verbetering van de samenwerking op het gebied van palliatieve zorg.

Doel van de inspiratiebijeenkomst is het verdiepen van kennis en het verbeteren van het praktisch toepassen van de PaTz-methodiek.

 Deze scholingsactiviteit is geschikt voor Verpleegkundig Specialisten
Congres of symposium
0
Tijd18:00 - 21:15
LocatieLeiden (NL) (Toon kaart)

Tijd18:00 - 21:15
LocatieElst (NL) (Toon kaart)

Tijd18:00 - 21:15
LocatieEtten-Leur (NL) (Toon kaart)

Tijd17:30 - 20:45
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Tijd17:30 - 20:45
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd18:00 - 21:15
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is sinds januari 2011 een nieuwe organisatie waarin zeven regionale integrale kankercentra (IKC's) zijn gebundeld. Sinds januari 2104 is de laatste hierbij aangesloten. IKNL is het kennis- en kwaliteitsinstituut voor professionals en bestuurders in de oncologische en palliatieve zorg. Het doel is de oncologische en palliatieve zorg continu te verbeteren. Iedere patiënt heeft recht op optimale oncologische en palliatieve zorg. Het samenwerken aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van oncologisch en palliatieve zorg staat centraal. Om te waarborgen dat de kwaliteit van zorg overal zo hoog mogelijk is, werkt IKNL landelijk mét oog voor regionale verschillen. IKNL draagt nationaal en internationaal bij aan de beleidsvorming op het gebied van oncologische en palliatieve zorg. Daarnaast ontwikkelt IKNL producten en diensten ter verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Zo draagt de doorontwikkeling van NKR+ bij aan het registreren van incidenties van de kankerpatienten.
IKNL richt zich primair op de (para) medische professionals, onderzoekers en besturen van zorginstellingen en op zorgverzekeraars, wetenschappelijke verenigingen en koepelorganisaties in de zorg.

HNK t.a.v. IKNL locatie Rotterdam Vastenland 78
3011 BN
Rotterdam
IKNL Postbus 19079
3501 DB
Utrecht
088 234 6000
Selecteer een bestand aub.