Opleidingen details Benecke

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Jaarsymposium Kinder- en jeugdpsychiatrie 2019 - 12 maanden kinder- en jeugdpsychiatrie in vogelvlucht - (ID nummer: 347975)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing psychiatrie412-3-2019 t/m 11-3-2020

Korte omschrijving

Zou u graag overzicht hebben van de verscheidenheid aan nieuwe inzichten op het gebied van de kinder- en jeugdpsychiatrie, zoals deze ook het afgelopen jaar weer verschenen in wetenschappelijke media? En zou u daarnaast willen weten welke nieuwe inzichten en ontwikkelingen van invloed zijn op uw klinische handelen en dus relevant zijn voor uw praktijk?

 Tijdens het Jaarsymposium Kinder- en jeugdpsychiatrie 2019 wordt u de essentie geboden van ontwikkelingen van het afgelopen jaar, en dat bovendien op overzichtelijke wijze. U bent van harte welkom op dinsdag 12 maart 2019 in de Eenhoorn in Amersfoort.

Vier vooraanstaande sprekers uit eigen land en een internationale gastspreker praten u bij over relevante en actuele onderwerpen. 

Na het volgen van dit symposium hebben deelnemers kennis van:

  • ADHD
  • Autisme
  • Licht verstandelijke beperking
  • Slaapstoornissen
  • Infant Psychiatrie
  • Conceptuele modellen 
  • PTSD

Vier vooraanstaande sprekers uit eigen land en een internationale gastspreker praten u bij over relevante en actuele onderwerpen.

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
KIND EN JEUGD 2019.pdf355 KB
325
Inclusief buffet. Deelnemers kunnen na de bijeenkomst de presentaties via een beveiligde omgeving de presentaties bekijken.
Hoofdniveau
Biologische psychiatrie
Kinder –en Jeugdpsychiatrie
Psychotherapie en Psychiatrie
Tijd14:30 - 20:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Benecke is meer dan 25 jaar de toonaangevende bedenker, ontwikkelaar en uitvoerder van educatie- en communicatieconcepten voor professionals in de gezondheidszorg. In nauwe samenwerking met medisch-wetenschappelijke verenigingen organiseren wij zowel kleinschalige als grootschalige nascholingsprojecten. Voorbeelden zijn (jaar)symposia, studiedagen, workshops, reviews, TeleReviews®, online nascholingen en webcasts. De uitgeverij van Benecke verzorgt de productie van themabijlagen en congresverslagen.De inhoud van de nascholingen wordt altijd samengesteld onder verantwoordelijkheid van een onafhankelijke Raad van Advies en is altijd geaccrediteerd. Onze projecten richten zich voornamelijk op medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en paramedici.

Falckstraat 15 - 29 5e etage
1017 VV
AMSTERDAM
(020) 715 06 00
Selecteer een bestand aub.