Opleidingen details 3M Nederland

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Create Your Own Style - Anterior: Multi-layering (ID nummer: 347873)
 (8) 

beoordeling per persoon

 6-11-2019
 5-11-2019
 1-10-2019
gewoon goed en volgens verwachting
 24-9-2019
Too
 6-7-2019
 3-7-2019
 25-6-2019
 23-6-2019
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ punten per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Vakinhoudelijke scholing621-6-2019 t/m 20-6-2020

Layeringtechnieken en kleurbepaling bij composietrestauraties worden vaak als complex ervaren. Door de behandelmethoden en speciale layeringrecepten voor composiet zelf toe te passen tijdens de workshop wordt esthetisch werken met composiet bereikbaar voor uw dagelijkse en meer complexe casussen. Centraal onderdeel is hoe het driedimensionale uiterlijk van een natuurlijk frontelement kan worden nagebootst. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij het hanteren van de juiste laagdiktes, voorspelbaar kleur bepalen en het nabootsen van de natuurlijke anatomie van het element. U krijgt talrijke praktische tips die u de volgende dag eenvoudig en voorspelbaar kunt toepassen om het gewenste esthetische resultaat te behalen.

Leerdoelen

? Kennis over de voorwaarden van een goede directe composietrestauratie
? Behandelplanning door middel van Smile Design en het vervaardigen van een mock-up
? Laag voor laag opbouwen van een multi-layering directe composietveneer
? Kennis en praktische vaardigheden voor het aanbrengen van secundaire en tertiaire structuur
? Op hoogglans leren afwerken en polijsten voor een duurzaam en natuurlijk eindresultaat

Marta Ilik is in 2010 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van haar kennis en vaardigheden binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Momenteel is zij werkzaam als tandarts in het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde (ACCT) en geeft zij nationaal lezingen en hands-on cursussen gerelateerd aan esthetische en restauratieve tandheelkunde. Tevens is zij door het NVVRT officieel erkend restauratief tandarts.

Bart Beekmans, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1985), eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde, tandarts en implantoloog, is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Naast het werk in zijn praktijk geeft hij gastcolleges op de universiteit, schrijft voor verschillende tandheelkundige bladen en houdt lezingen op gebied van implantologie en cosmetische tandheelkunde, zowel nationaal als internationaal.
18
435
excl. BTW
Hoofdniveau
Tandheelkunde algemeen
Tijd9:00 - 18:00
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendoor Drs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

Tijd9:00 - 18:00
LocatieBaarn (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendoor Drs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

Tijd9:00 - 18:00
LocatieAmsterdam Zuidoost (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendoor Drs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

 3M Nederland
 (48) 

Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebeid van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

Krijg antwoord op uw vragen tijdens praktijkgerichte workshops en lezingen van 3M Oral Care in samenwerking met topdocenten binnen hun vakgebied. De cursussen kenmerken zich altijd door een persoonlijke benadering in een informele sfeer op een mooie externe locatie of in het 3M Customer Innovation Center in Delft. We streven naar een zo praktisch mogelijke benadering bij iedere cursus zodat u de volgende dag aan de slag kunt met de gepresenteerde technieken. U past tijdens de workshops direct zelf de technieken toe.

Kijk bij de desbetreffende cursussen om te zien wat het beste aansluit bij uw wensen.

Molengraaffsingel 29
2629 JD
Delft
+31202612470
Selecteer een bestand aub.