Opleidingen details 3M Nederland

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Create Your Own Style - Slijtage (ID nummer: 347858)
 (10) 

beoordeling per persoon

 2-4-2020
 3-11-2019
 3-11-2019
 3-11-2019
 28-9-2019
 24-9-2019
Interessante lezing, leuke hands-on (oa oefenen stempeltechniek), biedt (her)nieuwe blik op behandeling van slijtage.
 24-9-2019
 24-9-2019
 24-6-2019
 23-6-2019
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen punten voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Vakinhoudelijke scholing622-6-2019 t/m 21-6-2020

Introductie
Iedere tandarts komt patiënten tegen met verlies van tandweefsel als gevolg van gebitsslijtage. De vraag bij velen is echter hoe deze complexe situatie tot een functioneel en esthetisch resultaat te brengen. Dankzij recente literatuur leren we steeds meer over de verschillende behandelopties van gebitsslijtage. Tijdens deze hands-on cursus worden zowel directe als indirecte behandelopties met composiet toegepast, waaronder de stempeltechniek en het vervaardigen en (adhesief) cementeren van veneers en onlays. Op deze manier leert u welke oplossingen in te zetten voor verschillende situaties, onafhankelijk van de complexiteit.

Leerdoelen

* Praktische vaardigheden voor diagnostisering, planning, isolatie en behandelen van gebitsslijtage.

* Het toepassen van maltechnieken bij het herstellen van gebitsslijtage met direct composiet.

* Het toepassen van directe en indirecte (composiet)technieken voor functioneel en esthetisch herstel van gebitsslijtage.

Bart Beekmans, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1985), eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde, tandarts en implantoloog, is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Naast het werk in zijn praktijk geeft hij gastcolleges op de universiteit, schrijft voor verschillende tandheelkundige bladen en houdt lezingen op gebied van implantologie en cosmetische tandheelkunde, zowel nationaal als internationaal.

Marta Ilik is in 2010 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van haar kennis en vaardigheden binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Momenteel is zij werkzaam als tandarts in het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde (ACCT) en geeft zij nationaal lezingen en hands-on cursussen gerelateerd aan esthetische en restauratieve tandheelkunde. Tevens is zij door het NVVRT officieel erkend restauratief tandarts.
18
Voor deze cursus is het gewenst dat u affiniteit en ervaring met het onderwerp heeft, bijvoorbeeld doordat u de Create Your Own Style Anterior en Posterior cursus heeft gevolgd.
540
excl. BTW
Hoofdniveau
Tandheelkunde algemeen
Tijd9:00 - 18:00
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendoor Drs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

Tijd9:00 - 18:00
LocatieBaarn (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenDrs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

Tijd9:00 - 18:00
LocatieAmsterdam Zuidoost (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendoor Drs. Marta Ilik en Drs. Bart Beekmans

 3M Nederland
 (48) 

Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebeid van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

Krijg antwoord op uw vragen tijdens praktijkgerichte workshops en lezingen van 3M Oral Care in samenwerking met topdocenten binnen hun vakgebied. De cursussen kenmerken zich altijd door een persoonlijke benadering in een informele sfeer op een mooie externe locatie of in het 3M Customer Innovation Center in Delft. We streven naar een zo praktisch mogelijke benadering bij iedere cursus zodat u de volgende dag aan de slag kunt met de gepresenteerde technieken. U past tijdens de workshops direct zelf de technieken toe.

Kijk bij de desbetreffende cursussen om te zien wat het beste aansluit bij uw wensen.

Molengraaffsingel 29
2629 JD
Delft
+31202612470
Selecteer een bestand aub.