Opleidingen details KNMT

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

KNMT Academy - Samenwerken in een maatschap (ID nummer: 346731)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ punten per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing37-11-2019 t/m 6-11-2022

Samen een praktijk uitoefenen. Samen de taken delen die horen bij het managen van de praktijk. Samen besluiten nemen over investeringen, personeel en het verdelen van opbrengsten en kosten. Om comfortabel en duurzaam met elkaar samen te werken is het belangrijk om elkaar te kennen en om afspraken te maken, te evalueren en bij te stellen. Daarmee bepaalt u de functie  van de samenwerking en de functie is bepalend voor de vorm.

Wat is passend?

Een stille maatschap met ieder een eigen afgezonderde praktijk in één pand?

Een ongescheiden praktijk onder een gezamenlijke naam?

Als volle maatschap?

Of toch liever een BV, coöperatie of LLP?

In deze bijeenkomst praten Astrid Kraag en Harry Korver u bij over het voorbereiden en onderhouden van een samenwerking en leiden wij u langs de verschillende samenwerkingsvormen.

Geschikt voor collega’s die willen gaan samenwerken en voor hen die dat al jaren doen!

Harry Korver
10
50
Niet knmt leden betalen Eur 145,-
Hoofdniveau
Praktijkvoering

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De vereniging ondersteunt haar leden bij alle niet-klinische aspecten van hun werk en behartigt hun belangen én die van hun patiënten. De KNMT heeft ruim 10.000 leden en is gevestigd in Utrecht.

De KNMT Academy ondersteunt tandartsen en tandartsspecialisten bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. Ze richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Met bijvoorbeeld cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit. De KNMT Academy is onderdeel van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland.

Orteliuslaan 750
3528BB
Utrecht
Postbus 4141
3502 HC
Utrecht
030-6076298
Selecteer een bestand aub.