Opleidingen details Congress Care

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

NVPO Congres 2019 (ID nummer: 346588)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Specialismen Gezondheidszorgpsycholoog515-3-2019 t/m 14-3-2020

Het 25e congres van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO) vindt plaats op vrijdag 15 maart 2019 in Hogeschool Domstad te Utrecht. Dit jaar een extra bijzonder congres, want het is het 25ste congres! Het thema van de 25ste editie van het congres is ‘Ik ga dood maar nu nog even niet: wat betekenen de medische ontwikkelingen voor de patiënt’.

Tijdens het jaarlijkse NVPO-congres worden bezoekers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg, onderzoek en beleid binnen de psychosociale oncologie. De deuren zijn geopend voor alle psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiënten met kanker. Het thema van het congres is ‘‘Ik ga dood maar nu nog even niet: wat betekenen de medische ontwikkelingen voor de patiënt’’. De scheidslijn tussen genezing en een doodvonnis is bij de ziekte kanker aan het vervagen. Er is een langzaam groeiende groep patiënten die niet meer kunnen genezen, maar met de juiste behandeling soms nog jaren kunnen leven. Deze patiënten hebben uitzaaiingen, maar houden dankzij nieuwe medicijnen of herhaalde behandelingen de ziekte onder controle.

Tijdens het NVPO-congres 2019 zal worden ingegaan op deze ontwikkelingen. Wat zijn de gevolgen voor de patiënt en diens omgeving op sociaal, psychologisch en financieel gebied? Hoe ga je hier als zorgverlener mee om? Bekijk het volledige programma op de website www.nvpo.nl 

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register ZorgprofessionalsVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten RegisterVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Klinisch neuropsycholoog (BIG) - FGzPtPsychologen/ Gedragstherapeuten/Pedagogen/ Systeemtherapeuten
Klinisch psycholoog (BIG) - FGzPtPsychologen/ Gedragstherapeuten/Pedagogen/ Systeemtherapeuten
Kwaliteitsregister V&VVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
1 2 3 4
De deuren zijn geopend voor psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiƫnten met kanker.
 Verdiepend
nvt.
300
ja
 Nee
 Nee
Hoofdniveau
Jeugd
Volwassenen
Ouderen
Tijd09:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

congresorganisatiebureau

Europalaan 16
5232 BC
's-Hertogenbosch
Postbus 440
5201 AK
's-Hertogenbosch
(073) 690 14 15
Selecteer een bestand aub.