Opleidingen details Performation Healthcare Intelligence B.V>

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

The future of healthcare informatie - Performation event 2019 (ID nummer: 345769)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2524-1-2019 t/m 23-1-2020

Ontwikkelingen in de zorg noodzaken zorgorganisaties kritisch te kijken naar hun bedrijfsvoering. De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Als ziekenhuizen ook in de toekomst hoogwaardige kwaliteit van zorg willen blijven leveren, dan is het noodzakelijk om als ziekenhuis aansluiting te vinden bij deze veranderingen. De veranderingen in de maatschappij, de digitalisering, ontwikkelingen op medisch inhoudelijk gebied, wijzigingen in het financieringsstelsel, toenemende marktwerking en ga zo maar door.

Het vormt de uitdaging om de toegankelijkheid, kwaliteit en doelmatigheid van de zorg duurzaam te verbeteren. Er ligt een maatschappelijke opgaaf om kwetsbare patiënten toegang te blijven bieden tot hoogwaardige, veilige en betrouwbare zorg. Tegelijkertijd ligt er de opgaaf deze zorg betaalbaar te houden, door efficiënt te werken en te voorkomen dat we kostbare en schaarse capaciteit onnodig verspillen.

De tijd dat we blind konden varen op de historie is definitief verleden tijd. Om goede keuzes te kunnen maken hebben ziekenhuis, manager en specialist krachtige informatievoorziening nodig op dagelijkse basis. Tijdens het congres ‘The future of healthcare information’ brengen we bestuurders, medici, managers, financials en andere betrokkenen in de zorg samen.

Vanuit het thema ‘The future of healthcare information’ gaan we samen met diverse key-note sprekers en begeleiders van break-out sessies in op de toekomst van informatievoorziening in de gezondheidszorg. En hoe deze informatievoorziening kan bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsvoering van zorginstellingen.

(Meerdaags) Congres
0
Voor klanten, relaties en andere genodigden is dit event gratis toegankelijk. Voor overige bezoekers geldt een toegangsprijs van € 995,-.
Tijd07:30 - 17:30
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Op donderdag 14 januari 2016 organiseren we het Performation event. Centraal staat het belang van gedegen informatie voor aansturing en besluitvorming binnen onze gezondheidszorg. We brengen bestuurders, financials, medici en andere betrokkenen in de zorg samen.

Samen verder
De Nederlandse zorg staat bekend om zijn toegankelijkheid en hoge kwaliteit. Tegelijkertijd ervaren we allemaal de beperkingen hiervan: patiëntaantallen dalen en de kosten voor kwalitatief hoogwaardige zorg blijven stijgen. Dit zet alles onder druk. Onze zorg kent veel partijen en te behartigen belangen. Om kwalitatief hoogwaardige zorg op de lange termijn te garanderen, is het nu tijd om écht samen te werken. Verder kijken dan afdeling of organisatie, de krachten bundelen. Bruggen slaan tussen medici, administratie en financials, branchepartijen, zorgverzekeraars, financiers en overheidsinstanties.

Programma
Tijdens het Performation event gaan we het gesprek aan over samenwerking. We bespreken verschillende, succesvolle casussen. Wat is de rol van informatievoorziening en hoe bereik je daarmee je doelen? Wat zijn de succesfactoren? Hoe creëer je begrip voor elkaars belangen? Hoe kom je nu echt samen verder?
Directieleden, afdelingsmanagers en medisch specialisten komen aan het woord. Ze delen hun ervaringen met u over nieuwe vormen van samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis en hoe informatievoorziening daarin bijdraagt. Er staan verschillende workshops op het programma. U kunt debatteren over prikkelende stellingen rond onderhandelen en bezuinigen. Portfoliokeuzes komen aan bod en we werpen een blik op zorgregistratie.
Sweelincklaan 1
3723 JA
Bilthoven
0629273169
Selecteer een bestand aub.