Opleidingen details Dockwerk

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Jouw praktijk in de geboortezorgketen (ID nummer: 345313)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en) en/of MIO open inschrijving / accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Geaccrediteerde bij- nascholing1,516-10-2019 t/m 15-10-2022
Methodisch intercollegiaal overleg4,516-10-2019 t/m 15-10-2022

Hoe verhoudt jouw praktijk zich tot wat er allemaal gebeurd, moet en mag in de keten? Het lijkt je soms op te slokken, waardoor er geen tijd meer is om aan de je eigen praktijk te besteden.

  • Wat zijn trends in de maatschappij en wat betekent dit voor de geboortezorg, nu en in de toekomst? Hoe zien de maatschappij en de cliënt van de toekomst eruit en wat verwachten zij van de verloskundige? Welke innovaties en ontwikkelingen komen op ons af en hoe kan je daar gebruik van maken? Wat gebeurt er allemaal in de integrale geboortezorg en met integrale financiering? Wat is jouw visie daarop?
  • Projectmatig werken past goed bij integrale geboortezorg. Bij een project staat het te behalen resultaat centraal. In deze dag leer je hoe je een project kunt opzetten.

Deze dag gaan we aan de slag om je eigen praktijk een plek te geven in dit landschap. ‘Moeten’ veranderen we in ‘kiezen’, om je eigen koers te varen.

290
Bestand 
Programma GO netwerk.pdf24 KB
Hoofdniveau
cursus / opleiding
MIO
Tijd9:30 - 16:00
LocatieDoorn (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenJouw praktijk in de geboortezorgketen

Dockwerk werkt met professionals in geboortezorg. Aan de slag voor een goed georganiseerde geboortezorg. Advies en ondersteuning bij samenwerking, communicatie en organisatie voor alle ketenpartners. Laat teams in de zorg vliegen.

Parkstraat 22
8011 CJ
Zwolle
038 4222368
Selecteer een bestand aub.