Opleidingen details Boerhaave Nascholing

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

5e Werkconferentie LUMC-Campus den Haag (ID nummer: 344674)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 32 

De werkconferentie richt zich op projecten rond innovatie en onderzoek in de publieke gezondheidszorg in de regio Den Haag. Keynote speakers zijn Prof, dr. Jet Bussemaker, van LUMC/ FGGA Campus Den Haag en Stephen Sutch, Dr. PH, MAppSc van de John Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Dit symposium is voor u als u meer wilt weten over:

Innovatie, onderzoek en onderwijs Population Health Management,

Projecten en onderwijsactiviteiten van de LUMCCampus Den Haag,

De gezamenlijke aanpak van gezondheidsvraagstukken in de regio Den Haag.

Tijdens de bijeenkomst op de LUMC Campus Den Haag wordt ingegaan op gezondheidsvraagstukken- en projecten in de regio Den Haag. 

Leerdoelen

1. Kennis hebben gekregen van een gestructureerde aanpak voor één van drie categorieën regelmatig terugkerende of chronische patiënten, als middel om regie in de zorg te behouden en werktijd te kunnen herverdelen van reactief, ad-hoc naar proactief en planbaar. Er is door interactie met andere beroepsgroepen in en buiten de eerste lijn een begin van een plan voor uitvoering gemaakt.

2. Inzicht hebben verworven in remmingen en bevorderaars voor samenwerking en multidisciplinaire aanpak aan de hand van een voordracht en deelname aan één van drie workshops, waarin aan de hand van concrete casuïstiek nieuwe vormen van samenwerking worden aangereikt die op korte termijn in de eigen werkomgeving zijn te implementeren.

(Mini)symposium
0
Tijd17:00 - 20:45
LocatieDen Haag (NL) (Toon kaart)

Boerhaave Nascholing is de oudste post-academische onderwijsorganisatie op geneeskundig gebied (PAOG) in Nederland.

Met Boerhaave Nascholing wil het LUMC medici en medisch wetenschappelijk onderzoekers inspireren de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe te passen. Ons doel is dat zij steeds de best mogelijke patiëntenzorg leveren. Met deze nascholingsmissie wil het LUMC motiveren, enthousiasmeren en aanzetten tot handelen door een hoge kwaliteit van de nascholing. Die hoge kwaliteit betreft:de inhoud, namelijk actuele thema’s;
de vorm, zoals vooraanstaande sprekers, afwisselend en interactief programma, onderwijskundig maatwerk, e-learning e.d.;
de organisatie en de dienstverlening.
 

Hippocratespad 21
2333 ZD
LEIDEN
Postbus 9600
2300 RC
LEIDEN
071-5268515
Selecteer een bestand aub.